Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Aykut kardeşim ben kamera incelemesini izledim. Açıkçası kamera kalitesini beğenmedim. Full HD ve gece görüşü var denmesine rağmen benim kameradan farkını göremedim. Gündüz görüşü hemen hemen tüm kameralarda sıkıntı çıkarmayacak düzeylerde. Bence en önemli nokta gece çekimi. O da dediğim gibi bu kamerada bahsedilen özelliklere göre bence kötü. Üst mesajlarda benim attığım ebay linkindeki kamerayı incele istersen. Gece çekimi oldukça başarılı.
@yukcell88 abi kullandığımız kameralar sanırım aynıydı ama ben böyle çekim yapan kameranın düzelebiliceğini düşünmemiştim hiç. Şuanda ilk günkü gibi çekim yapabiliyor mu?
Cenova gn302 aldım şimdilik memnunum ama ayarlarını tam yapamadım sanırım. Kullanan var mı bu cihazı. Güvenilir bi yerden aldım bunu tavsiye etti arkadaş