intertech
Kayıtlı Üye
TR01 Lastik Basınç Sensörlü Araç Kamerası
Bu kamera incelemesi değil, kamera tanıtımıdır. 128 dolar verip bu kameranın incelemesini yapmak istemediğim ama ilginç bulduğum için çevirisini yaptım.
Bugün şans eseri gearbestte lastik basınç sensörü eklenmiş bir araç kamerası gördüm. Kamera fiyat performans yönünden pek tercih edilebilir bir kamera değil ama ilginç geldiği için kamera hakkında bilgi vereceğim.
Kamera arabanın tekerine takılan sensör ile kablosuz olarak lastik basınç ve lastik sıcaklığı bilgilerini toplayıp, 4 teker için bu bilgileri ayrı ayrı sunuyor. Lastik basıncı düştüğü zaman uyarı veriyor. Araç kamerasından lastik basıncına bakmayı kim ister bilmiyorum, değişik bir çalışma olmuş. Aşağıdaki fotoğraftan bilgileri nasıl gösterdiğini görebilirsiniz.
KAMERANIN ÖZELLİKLERİ
Lastiğe takılan sensörler su geçirmez özellikte,
Sunplus CA6330 chipsetini kullanıyor,
170 derece çekim açısına sahip,
3 inc TFT ekran,
Dahili hoparlör/mikrofon,
G-sensör,
Döngüsel kayıt,
130 mah kamera, 140 mah sensör bataryası
SENSÖRLER VE KAMERA FOTOĞRAFLARI
KAMERAYI SATIN ALABİLECEĞİNİZ LİNK (GEARBEST)
TR 01 Kablosuz basınç sensörlü araç kamerası – 128.17 dolar – Ücretsiz kargo
TR01 Wireless Internal Sensor TPMS 1080P FHD Car DVR-128.17 and Free Shipping| GearBest.com
Diğer incelemelerim için;
Kamera Incelemeleri | Araç Kamerası Rehberi/Tavsiyesi
Bu kamera incelemesi değil, kamera tanıtımıdır. 128 dolar verip bu kameranın incelemesini yapmak istemediğim ama ilginç bulduğum için çevirisini yaptım.
Bugün şans eseri gearbestte lastik basınç sensörü eklenmiş bir araç kamerası gördüm. Kamera fiyat performans yönünden pek tercih edilebilir bir kamera değil ama ilginç geldiği için kamera hakkında bilgi vereceğim.
Kamera arabanın tekerine takılan sensör ile kablosuz olarak lastik basınç ve lastik sıcaklığı bilgilerini toplayıp, 4 teker için bu bilgileri ayrı ayrı sunuyor. Lastik basıncı düştüğü zaman uyarı veriyor. Araç kamerasından lastik basıncına bakmayı kim ister bilmiyorum, değişik bir çalışma olmuş. Aşağıdaki fotoğraftan bilgileri nasıl gösterdiğini görebilirsiniz.
KAMERANIN ÖZELLİKLERİ
Lastiğe takılan sensörler su geçirmez özellikte,
Sunplus CA6330 chipsetini kullanıyor,
170 derece çekim açısına sahip,
3 inc TFT ekran,
Dahili hoparlör/mikrofon,
G-sensör,
Döngüsel kayıt,
130 mah kamera, 140 mah sensör bataryası
SENSÖRLER VE KAMERA FOTOĞRAFLARI
KAMERAYI SATIN ALABİLECEĞİNİZ LİNK (GEARBEST)
TR 01 Kablosuz basınç sensörlü araç kamerası – 128.17 dolar – Ücretsiz kargo
TR01 Wireless Internal Sensor TPMS 1080P FHD Car DVR-128.17 and Free Shipping| GearBest.com
Diğer incelemelerim için;
Kamera Incelemeleri | Araç Kamerası Rehberi/Tavsiyesi
Son düzenleme: