Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Arabama park halinde arkadan vurdular..

cok gecmıs olsun.Her zaman kı turk polısı keske 155 arayıp ekıp ısteseydın o zaman gelmemezlık edemıyorlar

Gökhan abi geçmiş olsun yaa..plaka doğru olsaydı adamı adresinde bulur işi hallederdik .. gerçekten sinir bozucu bi durum..cana gelmesin de

Gökhan kardeşim çok geçmiş olsun, biliyorum gönlünün hararetini almaz ama yine de tekrar edeyim, rabbim büyüklerinden sakınsın, o hayvan herif diyecem '' hayvan'a hakaret olur diye demyorum'' Rabbim nasıl bilirse öyle yapsın artık, park hali hasarı diye tutanak tutunca kaskodan hallediliyor herhalde bu hasarlar...

Geçmiş olsun abi ya çok can sıkıcı bir durum.

gecmis olsun cok kotu bir durum adam baya zarar da vermis arabaya :( bagaj kapagi camurluk + arka yuruyende yamuk mu duruyo anlamadim serefsizlik resmen vurmasinda sorun degil kacip gitmesi serefsizlik

Gökhan abim geçmiş olsun ya :( Allah beterinden saklasın son durum nedir?

Geri
Üst Alt