Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Arabama park halinde arkadan vurdular..

abi o civarlarda kamera yokmu? mobese iş yeri kameraları bu sayede tespit edebilirsin?

abi o civarlarda kamera yokmu? mobese iş yeri kameraları bu sayede tespit edebilirsin?

Maalesef kamera yok bizim sokakta bir dahaki ay takılacakmış..

İşin komik tarafı gece tv seyrederken kütt diye bir ses duydum ama çöp konteynırının kapaklarının sesine benzettiğim için cıkmadım meğer arabaya vurmuşlar:) İnsan bir an kilitlenir ya kalkıp "birşey yoktur ya" der öyle bir durumda kalmışım:)

Maalesef kamera yok bizim sokakta bir dahaki ay takılacakmış..

İşin komik tarafı gece tv seyrederken kütt diye bir ses duydum ama çöp konteynırının kapaklarının sesine benzettiğim için cıkmadım meğer arabaya vurmuşlar:) İnsan bir an kilitlenir ya kalkıp "birşey yoktur ya" der öyle bir durumda kalmışım:)

abicim çok geçmiş olsun çok üzüldüm. allah daha beterinden saklasın. o sesi bi sefer bende duydum benimde tepkim senin gibi olmuştu ama biraz daha farkılısı kırma sesiydi heh dedim kırdı ayı camdan kafamı çıkarıp baktığımda albeamın sağ öncamı ve mp3 playerımla guneş gözlüğümün olmadığını görmüştüm. o şerefsiz insanı da allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. bi sefer de ben öyle yanaşırken bir tane hondaya yerleştirmiştim. adamın arabasını fena çizmiştim ama insanlık bizde kalsın diye kusura bakmayın kafam dağınıktı aracınıza sürttüm cep numaram:****** yazan not bırakmıştım. plaka olsaydı aracını yerinden kıpırdatmadan karakola gidip rapor tuttur iş savcılığa intikal ediyor o şekilde aracın yapılıyor o kişinin kaskosundan ama sendeki plaka yanlış. yazık olmuş ya. allah beterinden saklasın abi.

Çok geçmiş olsun gökhan can sıkıcı bidurum artık ALLAH beterinden saklasın demekle yetineceğiz kalaylamayıda ihmal etmiyeceğiz............

Gökhan geçmiş olsun tek teselli komple solu götürmemiş mahallede vurmadığı yer kalmadığına göre dallamanın komple sol tarafıda traşlıyabilirdi

cok geçmiş olsun gercekten cok üzüldüm allah beterindedn korusun

geçmiş olsun allah betinden sakalsın sıkma canını cana geleceğine mala gelmiş

Geri
Üst Alt