Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Arabama park halinde arkadan vurdular..

gökhan abim çok geçmiş olsun nazara gelioruz valla bende nazara geldim olucağa bişi yapılamıor malesef tekrar çok geçmiş olsun Allah hepimizi büyük kazalardan korusun

Geçmiş olsun Gökhanım..Bugün SCW nazaramı geliyor ne:rolleyes:..Geçen gün Burak,bugün Mert ve Erhanında kazası üzücü :(

Geçmiş olsun Gökhanım..Bugün SCW nazaramı geliyor ne:rolleyes:..Geçen gün Burak,bugün Mert ve Erhanında kazası üzücü :(

abi nazar nazar allah beterınden saklasın herzaman dedıgımız gıbı cana glcene mala gelsın bı şekilde hallolur ama uzucu tabıkıde :(

abi nazar nazar allah beterınden saklasın herzaman dedıgımız gıbı cana glcene mala gelsın bı şekilde hallolur ama uzucu tabıkıde :(

aynn hasan abicim valla bu gün çok değişik bi gün anlamadım gitti.SCW ye nazar değiyor Allah bizi nazarlardan korusun

arkadaşlar bugün bende kaza yaptım :( olay otobüs soldan durağa bir anda girmeye kalkınca öndeki aracın bi anda durmasıyla arkadan önden bmw girmemek için yana topladım sağçamurluğu otobüse vurdm. işin kötüsü xenon farlarımı cupra farı die işletmeye gidicekken kaza yaptım farlarım kırıldı :( ama sorun deil bize bişi olmadı Allaha şükür.

arkadaşlar bugün bende kaza yaptım :( olay otobüs soldan durağa bir anda girmeye kalkınca öndeki aracın bi anda durmasıyla arkadan önden bmw girmemek için yana topladım sağçamurluğu otobüse vurdm. işin kötüsü xenon farlarımı cupra farı die işletmeye gidicekken kaza yaptım farlarım kırıldı :( ama sorun deil bize bişi olmadı Allaha şükür.

Rabbim daha büyüklerinden korusun kardeşim, ne oluyor sita ahalisine bu günlerde yav, topluca nazar duası falan yaptıralım...

arkadaşlar geçmiş olsun..biraz daha dikkat etmek lazım..cana gelmesin mala gelsin

geçmiş olsun. üzücü bir durum. ama dediğin gibi cana geleceğine mala gelsin. Allah beterinden korusun

Geri
Üst Alt