Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Akaryakıta ZAM ve İNDİRİM haberleri

yapılacak en iyi protesto herkes aynı tarih ve saatte kontak kapatacak 2 hafta süreyle ve toplu taşıma araçlarını kullanacak bakalım ozaman ne oluyo benim fikrim
:p

bu gece benzine yeniden zam geliyormuş. ben bu işin sonunu acayip merak eder oldum:(:(

5 liranın üzerinde yılsonunda bu kadar basit

benzinde ötv kalkacak dedikoduları yüzünden koyabildikleri kadar zam yapıyorlar ki ötv düştüğünde aynı hesaba gelsin.
Bunu burda eleştirmek anlamsız,sandık başındaki günleri aklına gelsin bu memlekettekilerin.Oyları atarken düşüneceklerdi..

benzinde ötv kalkacak dedikoduları yüzünden koyabildikleri kadar zam yapıyorlar ki ötv düştüğünde aynı hesaba gelsin.
Bunu burda eleştirmek anlamsız,sandık başındaki günleri aklına gelsin bu memlekettekilerin.Oyları atarken düşüneceklerdi..

:eek:key:

Herkesin aynı tarihte belli bir süre kontak kapatmasından başka çare yok. Ağlamayana emzik yok. Haber sitelerinde okuduğum yorumların neredeyse tamamında "Az bile gelmiş, Türk milletine müstehaktır, Kimsenin sesi çıkmıyor.." gibi yorumlar yazıldığı dikkatimi çekti. Bunu yazanlar acaba kendi akaryakıtını kendisi mi üretiyor evde merak ediyorum. Herkes bu çemberin içinde olduğuna göre birbirimize koyun muamelesi yapıp azar azar giydirilen zamlara alışmayalım. Bir şekilde topyekün olup ses duyurmak lazım.

Geri
Üst Alt