Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Akaryakıta ZAM ve İNDİRİM haberleri

Evet bugün itibariyle 95 oktan benzin 4,62 lira olmuş...

İtalya'da kamyon şöförleri günlerdir 8 centlik mazot zammını protesto ettikleri için Fiat fabrikası 5 bölümünü kapatmak zorunda kaldı...Şimdi de benzin istasyonları greve hazırlanıyor...Türkiye de yaşayan koyun halkım da uyumaya devam etsin...!!!:ahkafam:

Ben suçu millete yüklemeyi, onlara koyun demeyi doğru bulmuyorum, unutmayın ki içlerinde bizler de varız... Demirel' in "vardı da biz mi içtik" sözüne atıfta bulunmak gibi olacak ama "ilk kurşun atıldı da biz mi peşinden gitmedik?"

Ben suçu millete yüklemeyi, onlara koyun demeyi doğru bulmuyorum, unutmayın ki içlerinde bizler de varız... Demirel' in "vardı da biz mi içtik" sözüne atıfta bulunmak gibi olacak ama "ilk kurşun atıldı da biz mi peşinden gitmedik?"

tamam emre haklısın ilk kurşun atılmadı ama bizlerde ilk kurşun atılması için hiç bir çaba göstermiyoruz en azından kendi adıma konuşayım. ne gidip geleceğim yerden nede gezeceğim yerlerden ödün vermiyorum araba kapıdayken toplu taşıma kullanmıyorum ve bunu istisnalar hariç kimse yapmıyor diyebilirim. bu durumda ne her hangi bir sivil toplum kuruluşuna mail yada faxla şikatyetlerimizi dile getiriyoruz nede gelen zamanlara rağman araçlara binmekten vaz geçiyoruz. peki ben sana sorayım biz bunun neresindeyiz. kayserilimmmm

(yakında askersin takma bunları kafana) :)

tamam emre haklısın ilk kurşun atılmadı ama bizlerde ilk kurşun atılması için hiç bir çaba göstermiyoruz en azından kendi adıma konuşayım. ne gidip geleceğim yerden nede gezeceğim yerlerden ödün vermiyorum araba kapıdayken toplu taşıma kullanmıyorum ve bunu istisnalar hariç kimse yapmıyor diyebilirim. bu durumda ne her hangi bir sivil toplum kuruluşuna mail yada faxla şikatyetlerimizi dile getiriyoruz nede gelen zamanlara rağman araçlara binmekten vaz geçiyoruz. peki ben sana sorayım biz bunun neresindeyiz. kayserilimmmm

(yakında askersin takma bunları kafana) :)

Aynen öyle abi, noktasına kadar haklısın, biz de birşey yapmıyoruz. Dolayısıyla başkalarına koyun deme hakkını kendimde de göremiyorum ben. Neyse ya, ben 1 Nisan'dan sonra askerim zati :) Bağa ni petrolden mazottan :D (Sanki dönmeyecempuhaha)

Üşenmedim google akaryakıt zammı protesto 2012 yazdım bir çok sonuç çıktı kimisi yapılmış kimisi yapılacak protestolarla ilgili, sesini duyurmak isteyen bir yolunu bulur bence, yada birilerine ön ayak olur, çıkalım araçlarımızla şurdan şuraya korna çalarak ilrleyelim der.Sözüm meclisten dışarı halkımız yada halklarımız aman bana bulaşmasın derdinde,milleti sindirmeyi başardılar,milletvekillerimiz maaşlarına durduk yere zam yaparlar kimsede çıkıp yahu siz ne yapıyorsunuz demez,muhalefet her seye karşıdır ama iş zamma gelince destek çıkarlar.Oy veririz kime niye verdiğimizi bilmeyiz,atatürkçüyüzdür kaç yılında doğmuş anasının adı babasının adı nedir onu öğretirler okulda ideolojisini değil, vel hasıl sistem başından yanlış sürü güdülmeye hazır çobanlarda sürmeye...

Birileri ön-ayak olursa çoğu araç kullanıcısının tepki göstereceğini düşünüyorum. Bunu da tüketici dernekleri ya da sivil toplum örgütleri yapmalıdır. Googledan araştırınca birçok haber çıkıyor ama bunlar hep yerel uygulamalar, ülke genelinde yapılan bir uygulama yok. 8-10 kişinin bir araya gelip zammı protesto etmesi etkili olmuyor. Daha önce yakıt deposu kapağına akaryakıt zammını protesto etmek için tasarlanmış birkaç sticker görmüştüm. Bu tür bir uygulama ile başlanabilir..

Bem hep soyliyorum, bizim halkin yapacagi bisey yok biz site olarak gerekli,izinleri alip geregini yapzlim...

559457_10150712314783209_541023208_9430011_342313835_n.jpg

Bunu forumda bi arkadaşımızın avatarında görmüştüm Sarı A4 kağıt aldım yazıcıdan çıktısını aldım PVC kapladım.Orjinal stiker gibi oldu.Arabaya astım Çok güzel oldu arabaya astıktan sonraki resminide çekince koyacam.:)

Ekli dosyalar

• 559457_10150712314783209_541023208_9430011_342313835_n.jpg
    559457_10150712314783209_541023208_9430011_342313835_n.jpg
    9.5 KB · Görüntüleme: 15
TŞOF' un siyah kurdele kampanyası var, ne dersiniz? Antenlere siyah kurdele bağlansın diye bir talepleri vardı. Ne işe yarar bilinmez ama bi nevi tepki.

bugün FULL istasyonlarında 24:00 e kadar %12 indirim warmış

Geri
Üst Alt