Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Akaryakıta ZAM ve İNDİRİM haberleri

bende zam gelir korkusuyla yedeğide dolduruyorum ama aratıj yedeği de doldurunca 200 ü buluyor v power dizelle 2 hafta önce aynı depoyu 187ye doldurmuştun bu durumda eskeden 18 kuruş yakan araba artık 20 kuruş yakacak :rolleyes:

100 tl'lik benzinle 200 km gidiyorum yaa :confused: arabanın benzin yakışı da düşmüyor benzinde zamlanıyorrr :confused:

yuh bu devirde performans arabaları bie okadar yakmıyo bence kullanımdan dolayı bi sorun vardır ama her halukarda siz gaz kelebeğini ,hava filtresini vs bi temizletin bence daha az yakıcaktır :)

:) evet yeni o yüzden sanırım

ama artık rodajı geömiş az da olsa iyileşmesi lazımdı bende anlam veremedim deponuz 250 liraya dolsa 500 km yapar bir depoyla oda 50 kuruş yaparkigerçekten fazla bende 3000 sonrasında düşeceğini düşünmüştüm ama hala düşmemesi garip servis şart gibi

Burçak mutlaka sorun vardır...ben bi depo benzinle şehir içi 400 km yapıyorum..170 tl ye doluyor..

:) evet yeni o yüzden sanırım

kullanımda mesafe çok kısa ve genelde yokuş dur kalk ile gidiyorsanız bence arabada suç aranmamalı. uzun mesafeli pozisyonlar yakıta olumlu etkiyor. Ben Adatepe evden trene gidip gelirken kısa mesafe ve dur kalklar yüzünden ortalama genelde 10lt civarı oluveriyor ama İzmite işe gidip gelirsem araçta bazen 6lt aşağısını bile görebiliyorum. Tamamen gittiğiniz yol ve gaz fren kullanımı ile alakalı bir durum olsa gerek. O kadar kısa mesafelerde dizel bile insanın canını sıkabilir. Gaza basıyorsun bir enerji karşılığı araba gidiyor ve fren yapıyorsun bu enerjiyi kybedip gene kazanmak için gaza basıyorsun gibi durum...

:confused: sabah kısa mesafe ve yokuş yukarı göztepe-çamlıca arası trafikte gidiyorum 6 km büyük ihtimalle bu sebepten çok yakıyor
ama düşsün istiyorum artık benzin tüketimim :(

Geri
Üst Alt