Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Akaryakıta ZAM ve İNDİRİM haberleri

bem dun 4.16 dıdan aldım.. bu ara bır zam daha kaldırmaz bu bunye :D

Bence benzin 5 TL olsun ama bize 15 TL ye satsınlar diye bir espiri yapıldı özel bir radyoda yerler yattım ama biz Türk milleti yine yeni yeniden alırız.Yanlış mıyım?
:mad:

bugün bende fullden 4.05 den aldım :( full'un bile bir esprisi kalmadı

az önce kayıt edip anca izleme fırsatı bulabildiğim BONES adlı diziden bir konuşma alıntısı yağacağım konuşma toyoto hybrid'in içinde geçiyor

1 galon ile 51 mil yani 82 km gidiyor
1 galon = 3,78541178 litre

ve bu hesaba göre 100 km de 4.61 litreye denk geliyor..

184 kuruş yakıyor ve bu 184 kuruş bizim türkiye fiyatlarına göre benzinin fiyatını 4 lira alarak hesapladım
amerika fiyatlarına göre benzin fiyatı kaç para bilmiyorum am yarı fiyatı olduğunu düşünürsek
92 kuruşa denk geliyor..
hybrid arabalar bu kadar karlı oluyor galiba..

not: alfabemizdeki harflerden şapkalar neden çıkar hala anlam veremiyorum..

şhell ile world saolsun 40 tl lik akaryakıtı beleşe getirdim =)

merak etme sami senden onu aldılar zaten :D
shell zaten piyasa fiyatlarının hep üstünde satıyo :)

doğru diyosun özgür artık bizde bunlarla mutlu oluyoruz yapcak bişi yok =)

bilal abi hadi biz neyse basmayınca az yaktırabiliyoruz. Sen nasıl dayanıyosun abi o benzine :D ben maximum 5 günde bir depo fullüyorum :D

Muratcım ben senden daha az yakıyorum LPG var aracta litresi 2,2 75. tl ye 350 km gidiyo :)

Geri
Üst Alt