Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Akaryakıta ZAM ve İNDİRİM haberleri

Emre sen 1,8Tyi alınca 50TL ile anca 150km gideceksin :D bir daha düşün...

1.8 T alırsan eğer 50 TL'ye max gıdecgn km 100 dur aklında bulunsun :)

Benımkıde 55 Lt depoyla şehir ıcı otobanda gazlama dahıl 350 max 380 km gıdıyor.

:confused: sabah kısa mesafe ve yokuş yukarı göztepe-çamlıca arası trafikte gidiyorum 6 km büyük ihtimalle bu sebepten çok yakıyor
ama düşsün istiyorum artık benzin tüketimim :(

bence araçta bir hata yok, güzergah belli ve ışıklarda dur kalk trafik yoğunluğu gibi bir dünya etkenle dizele de geçsen çok farkedeceğini sanmam. Ama yine de kontrolde fayda vardır. Belki ilk yağ değişimi ve filtre değişimi ile azda olsa olumlu cevap alabilirsin.

ben 130 lıraya karma 340 km gıttım gramda dıkkat etmedım varsın yaksın helal olsun :D

indirime sevinecek kadar bir miktar gelmedi ki yahu, hala sıkıntı had safhada lt fiyatlarında. sevinmek için 3e yaklaşmak lazım.

3.60 civarlarında gelsede benzin bana yinede daha daha inmesi lazım

Geri
Üst Alt