Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Akaryakıta ZAM ve İNDİRİM haberleri

benzin ile ilgili size güzel bir haberim var..tahmini 1,5 en fazla 2 lira olacak daha fazla değil..ama bunun için 2012 son baharı 2013 ocak şubat gibi bir zamanı beklemek lazım

Başka dünyada, bir başka bahara be abii kısmet değilmiş :D

zaman ve yer söyle abi :D

istediğin zaman ve yer Ozanım :) sen o 18"lik jatlarla araca tahmin ettiğinden çok daha fazla yük bindiriyorsun bence. Cebimden daha fazla çıkacak ve yoldaki hataları daha çok hissedecem, tek karım millet arabamı güzel görecek... Yerim öyle karı, ben 16" orjinal jantlardan şaşmam :):)

istediğin zaman ve yer Ozanım :) sen o 18"lik jatlarla araca tahmin ettiğinden çok daha fazla yük bindiriyorsun bence. Cebimden daha fazla çıkacak ve yoldaki hataları daha çok hissedecem, tek karım millet arabamı güzel görecek... Yerim öyle karı, ben 16" orjinal jantlardan şaşmam :):)
Faruk benim arac 16 inchlede ayni yakiyordu 18lede... ama hafif bir janta gecicem 18lik oz ya da advan..

Faruk benim arac 16 inchlede ayni yakiyordu 18lede... ama hafif bir janta gecicem 18lik oz ya da advan..

Kaancım valla araçta stok dışı filtre, yazılım ve eko66 var. bu 3lü barbarosun ilk yaptığı hallerde fena yaktırıyordu, dedim bu arabanın yakıtı beni öldürecek ya düşür yada orjinale dön dedim. abi yakıtı kısalım ama güçten gider dedi, yerim gücünü kısss dedim. kıstı araba 148hp 258torkda ve yakıt da bu işte :D:D:D

lastik farkı fazla etkili kaan, artısı da var eksiside ama ben lastikte orjinalde kalmanın daha mantıklı olacağını düşünüyorum.

Geri
Üst Alt