Pascal
Kayıtlı Üye
arabaları değişelim Ozan
zaman ve yer söyle abi
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
arabaları değişelim Ozan
benzin ile ilgili size güzel bir haberim var..tahmini 1,5 en fazla 2 lira olacak daha fazla değil..ama bunun için 2012 son baharı 2013 ocak şubat gibi bir zamanı beklemek lazım
benzin ile ilgili size güzel bir haberim var..tahmini 1,5 en fazla 2 lira olacak daha fazla değil..ama bunun için 2012 son baharı 2013 ocak şubat gibi bir zamanı beklemek lazım
nerden kapıldınız bu fikre bence ucuzlasa bile çok cüzi miktarlarda olur o fiyata gelmesi hayalden başka bişey değil gibi:S
Başka dünyada, bir başka bahara be abii kısmet değilmiş
o ifyata düşsün bitane EVO X alırım artık
bilgi top secret..
varol söylemişti dersiniz..key:
zaman ve yer söyle abi
Faruk benim arac 16 inchlede ayni yakiyordu 18lede... ama hafif bir janta gecicem 18lik oz ya da advan..istediğin zaman ve yer Ozanım sen o 18"lik jatlarla araca tahmin ettiğinden çok daha fazla yük bindiriyorsun bence. Cebimden daha fazla çıkacak ve yoldaki hataları daha çok hissedecem, tek karım millet arabamı güzel görecek... Yerim öyle karı, ben 16" orjinal jantlardan şaşmam
Faruk benim arac 16 inchlede ayni yakiyordu 18lede... ama hafif bir janta gecicem 18lik oz ya da advan..