Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Akaryakıta ZAM ve İNDİRİM haberleri

ayağımıza ruhumuza sahip çıksak bu tsi lar harbiden çok makul değerlerde tüketimde Ozan. Bugün dolu depoyu boşalttım sayılır, menzilde son rampaya çıkmadan 35km daha gider diyordu 890km gelmişim. Eminim dibini yalattıracak olsam daha 65km falan yol alabilirdim de hiç gerek yoktu. Ayağına hakim olsan oradaki menzili tutturabilirsin, istikrara bağlı. "Yeter ula" dediğin anda kana kana içmeye başlıyor orası kesin :D:D

Yok ya bu adamlar saçmalamanın dışında insanlarla dalga geçiyorlar.

xx

benzin ile ilgili size güzel bir haberim var..tahmini 1,5 en fazla 2 lira olacak daha fazla değil..ama bunun için 2012 son baharı 2013 ocak şubat gibi bir zamanı beklemek lazım

benzin ile ilgili size güzel bir haberim var..tahmini 1,5 en fazla 2 lira olacak daha fazla değil..ama bunun için 2012 son baharı 2013 ocak şubat gibi bir zamanı beklemek lazım

abı kım ölee kım kalaa :D kıı yakın zamanda 5 lıra olucak bence 2013 e kadr 10 lıra bıle olur. para akan cesmeyı kım kapatır kı..

nerden kapıldınız bu fikre bence ucuzlasa bile çok cüzi miktarlarda olur o fiyata gelmesi hayalden başka bişey değil gibi:S

ayağımıza ruhumuza sahip çıksak bu tsi lar harbiden çok makul değerlerde tüketimde Ozan. Bugün dolu depoyu boşalttım sayılır, menzilde son rampaya çıkmadan 35km daha gider diyordu 890km gelmişim. Eminim dibini yalattıracak olsam daha 65km falan yol alabilirdim de hiç gerek yoktu. Ayağına hakim olsan oradaki menzili tutturabilirsin, istikrara bağlı. "Yeter ula" dediğin anda kana kana içmeye başlıyor orası kesin :D:D

890 km süper bi rekor bence abi benim araç 9000 km de 650-700 arası gidiyo artarmıkı acaba:(

abicim sen ne yaptın yaa??? abi bir depomu hatırlarsın çok kasarak kullandım ekonomi yapcam diye 750 mi ne zor gitmiştim deponun dibine ekmek banarak. sen 900 gittim 65 daha giderdim diyosun, Golf TDI ile okadar gidiyorum ben :D:D

890 km süper bi rekor bence abi benim araç 9000 km de 650-700 arası gidiyo artarmıkı acaba:(

tamamen sana ve aracına bağlı, ben rekor olsun diye yapmadım ama epeyce dikkat ettim. eminim rekor amaçlı yapılsaydı bu menzil 4 haneli rakamlara yaklaşırdı ki o zamanda iş eziyet olurdu. Bugün geldiğim menzili Erya'da elektrikçi Ahmet usta da gördü :)

abicim sen ne yaptın yaa??? abi bir depomu hatırlarsın çok kasarak kullandım ekonomi yapcam diye 750 mi ne zor gitmiştim deponun dibine ekmek banarak. sen 900 gittim 65 daha giderdim diyosun, Golf TDI ile okadar gidiyorum ben :D:D

arabaları değişelim Ozan :D:D

2 Hafta Önce Ful depo Karma 550 Km yapabildim , %40 Şehir İçi %60 Şehır dışı sizce değerler nasıl bana kötü gibi geldi. Ful depo ile 890 Km imkansız gibi neredeyse Kmde 24 kurus demek , 1.4 tsi aracı genel olarak en düzgün kullanan adam bile 28 kuruşdan aşağı düşüremez.

Geri
Üst Alt