Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Akaryakıta ZAM ve İNDİRİM haberleri

Bilal abi sabah sabah moralimizi yerlere serdin :(

Ee abicim tek başıma mı üzüleydimmm beraber üzülek diye yaptım :)

depoyu fullleyemeden zammı geçirdiler..

Hasan abi artık zam gücüme gitmiyorda Halk olara tek bir tepki vermiyoruz bu soruma gidiyor. Büyük bir şekilde hiç bir organizasyon planı olmadı nasıl duyarsızlaştık halk olarak bu nasıl bir vurdum duymazlık anlamıyorum. Bi tek Nihatın 4'lüleri yaktırması bir eylem değildir ki bunu kim duyuyo sadece herkes aaaa 4 lü yakmış gidiyor diyo yok yaaa darlandım ben haaaa offfff :kizgin:

Hasan abi artık zam gücüme gitmiyorda Halk olara tek bir tepki vermiyoruz bu soruma gidiyor. Büyük bir şekilde hiç bir organizasyon planı olmadı nasıl duyarsızlaştık halk olarak bu nasıl bir vurdum duymazlık anlamıyorum. Bi tek Nihatın 4'lüleri yaktırması bir eylem değildir ki bunu kim duyuyo sadece herkes aaaa 4 lü yakmış gidiyor diyo yok yaaa darlandım ben haaaa offfff :kizgin:

abi artık öle bi hale geldikki tepki vermeye bile korkuyoruz ... zamma tepki versen ergenekona destek ten tıkarlar içeri

Geri
Üst Alt