Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Akaryakıta ZAM ve İNDİRİM haberleri

ne demek kardesım bu kadar zamlarla ıcıce yasarken olmazsa olmaz bu konu :)

daha yeni geldi..bütün küfürleri..yapıyorlar öğretmenin maaşına zam sonra acısı benzinden çıkıyor..yok bundan kaçak benzin almak lazım..seni düzeni sende düzeceksin

3 hafta ıcınde 2 zam 3.67 3.71 3.78 bursada en azından bole oldu.. bu hukumete kızmıyorum ben bıldım bılelı bu pıyasa boyle.devletınde ısıne gelıyor ses cıkarmıyor.. aslında suc bızlerde bırgun kapat kontagı bakalım kımse benzın almasın neoluor. kı tabı buda ımkansız :(

Varol abi imkanın varsa bence TR benzine hiç bulaşma bile. Ben o taraflarda olsaydım bu seçeneği kullanırdım hatta gider 3.20 BMW alırdım sırf oralarda kullanmak üzere.

Geçen bayrama giderken Kulu Konya sapağından Shellden benzin aldım 97 oktan, fiyatı 3.97 idi ulan bu nedir yahu dedim ama oralarda 97oktan bulunmadığı için küfrederek almak zorunda kaldım. Bundan sonra Ankara Konya yolunda Kulu sapağında Baran tesislerinde hayatta alışveriş için durmam, bu fiyat resmen yamyamlık. 1 kuruş hakkım kaldıysa helal etmiyorum.

Varol abi imkanın varsa bence TR benzine hiç bulaşma bile. Ben o taraflarda olsaydım bu seçeneği kullanırdım hatta gider 3.20 BMW alırdım sırf oralarda kullanmak üzere.

Geçen bayrama giderken Kulu Konya sapağından Shellden benzin aldım 97 oktan, fiyatı 3.97 idi ulan bu nedir yahu dedim ama oralarda 97oktan bulunmadığı için küfrederek almak zorunda kaldım. Bundan sonra Ankara Konya yolunda Kulu sapağında Baran tesislerinde hayatta alışveriş için durmam, bu fiyat resmen yamyamlık. 1 kuruş hakkım kaldıysa helal etmiyorum.

bende orayı es geçtim gittim ilerde bir shelle girdim..adam depomu açtı sotdu dedim 95 oktan..yana geçti..plakayı işleyip benzin koyacak aleti sensörü tutukluk mu yaptı yoksa..o anda gelen müdür yada patron mu neydi..aynen böyle yaptı..yok benzni yok dedim..adam da bana abi yokmuş dedi.. devam ettim..acaba kaçak mı dolduruyorlardı..ankradan aksaraya giderken aksaray'a girmeden önceki shell zaten başka da yok..içine girince bp den aldım..

safranboluda 2 gün önce eurodiesel litresi 3.15 idi. depoyu doldurmaya gittiğimde baktımki 3.10 tl ye düşmüş. sevindim ama içimdende dedimki indirdiklerinin 2 katını sokarlar yakında. aradan 1 gün geçmedi 3.19 olmuş litresi. yuh diyorum başka bişey demiyorum. :mad: yazıklar olsun ayıptır ya ayıp :kizgin::kizgin:

bende orayı es geçtim gittim ilerde bir shelle girdim..adam depomu açtı sotdu dedim 95 oktan..yana geçti..plakayı işleyip benzin koyacak aleti sensörü tutukluk mu yaptı yoksa..o anda gelen müdür yada patron mu neydi..aynen böyle yaptı..yok benzni yok dedim..adam da bana abi yokmuş dedi.. devam ettim..acaba kaçak mı dolduruyorlardı..ankradan aksaraya giderken aksaray'a girmeden önceki shell zaten başka da yok..içine girince bp den aldım..

abi aksaray'a giderken tam aksaray girişinde soldaki shell'de bi sorun olmaz fiyatları bilmiyorum ama zaten oranın lokantası filan en iyi yol durağı seçilmişti Türkiye'de. Sahipleri de tanıdık. Orda kaçak benzin olmaz baranda da olmaz diye düşünüyorum ama baran tesisleri eski kalitesine sahip değil artık herşeyi beklerim. BP hakkında bir bilgim yok Özeller'indi galiba o BP. Ama ne yaparlar ne ederler bilmiyorum. :D Aksaray'lıyım da abi sen aksaray yazınca heyecana geldim oraları anlatayım dedim.. :D

Faruk; TSi'a hep 97'mi koyuyorsun? Herhangibir avantaj ya da dezavanajını gordün mü?

Geri
Üst Alt