Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Akaryakıta ZAM ve İNDİRİM haberleri

Arkadasmin arabasina aldm valla allahtan dizele biniyorum :)

ulan 1.8t için gaza geliyorum ayağa kalkıyorum biri kafama vuruyo hemen:confused:

paşa paşa dizele biniyosun abi boşver :D

hiiiiç şaşırmadım zam geldiğine :D bazen 95 koyucaklarına 97 koyuyorlar

ben su an şirket hesabından 3.45 e alıyorum 95 oktanı ama o bile acaip koyuyor. allah sonumuzu hayır etsin :)

zam geleli 3-4 gün oldu zaten..
zam gecesi benzin alabilmek için 15dk. kadar bekledim..gün sonu + zam yüzünden..
3.82, 97 oktan..yine bi 89'ları görücek demek ki yakın zamanda..

paşa paşa dizele biniyosun abi boşver :D

Valla haklısın kardeşim bu gidişlede binicem zaten benzinli almak çılgınlık oldu bu ülkede sırf bu yüzden eşimide alıp Amerikaya yerleşicem 69 camaromu koyucam kapımın önüne doldurup doldurup binicem :)hatta belki street custom gelir benim arabamıda yapar diye bekliycempuhaha

burda kırıkkale rafinerei benzini buldum..daha alamadım duyduğuma göre herkes onu alıyormuş..19 litrelik bidon 50 lira 2.6 ya geliyor benzin

Geri
Üst Alt