Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Akaryakıta ZAM ve İNDİRİM haberleri

Aynen durmak yok 6 gunde bir depo 1410 km yaptim. 1200 kmlik yol daha beni bekliyor. Onuda zamli zamli gidcez herhalde

mükemmel oldu ya daha fazla zam daha fazla müstehak walla bize az bile inşallah 10tl olur

Allah tan ortadoğu ya yakınız yoksa nakliyat felan düşünemiyorum yani...

BENCE BU KONU SABİTLENSİN!

Benzine yine zam!
Kurşunsuz benzin ve motorinin litre fiyatları yükseldi.
Son düzenlemeyle 3,27 liradan satılan 95 Oktan kurşunsuz benzin 3,28 liraya yükseldi. Motorin ise 1 kuruş zamla 2,68 liradan 2.69 liraya çıktı. Kırsal motorinin litre fiyatı ise 2 kuruş zamlanarak 2.54 liradan 2.56 liraya yükseldi.

Konuyu Özgür Açmış 2009 senesinde Buyrun Benzin Fiyatları bunlar Hangimizin hangi kazancı %100 arttı o günden bu güne..

Allah topunun cezasını versin Böyle gıdım gıdım yapacaklarına direk 5 lira yapıp ondan sonraki iki senede oynamasalar ben razıyım wallaha belki bişeyler değişir o zamana kadar..

Geri
Üst Alt