Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Akaryakıta ZAM ve İNDİRİM haberleri

Serkan abi, aslında benim kafama takılan mevzu ne biliyormusun? Dikkat ettiyseniz bundan önce ki indirimler hep işte 8Krş. , 5Krş. diye indirime gidiliyordu fakat son indirime baktığımda ki çok şaşırmıştım % ( Yüzde Oranı ) ile indirim yapmışlar :D şimdi %2 indiriyor sonra %5 zam yapacam dediğinde 22krş. (4,59 'dan hesaplıyorum ) zam yapmış olacak, umarım böyle birşeyler yapmazlar.

evet yılbaşı milaat gibi zam yönünden vadandaşların ağzında çok söylentiler var ebncede ateş olmayan yerden duman çıkmaz,,, bakalım hayırlısı artık,,,

dersten çıktım eve gelirken gaz bitti yol üstünde istasyon yok diye yarın alırım demiştim.şimdi zam haberini görünce acaba gidip alsam mı diyorum :) ama üşeniyorum çok gelmese bari zam :p

Geri
Üst Alt