Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Akaryakıta ZAM ve İNDİRİM haberleri

Gökhan abi öyle değil işte, gerçi indirim 97 oktan benzine gelmiş. Benim araç 95 oktan o yüzen pek sevindim diyemem ama diğer arkadaşlar adına sevindim. Onun dışında bunun olacağı zaten belliydi, 1 ayda 30krş zam geldi bizim milletimiz buna üzüldü, 13 krş indirim geldi bizim milletimiz buna şuanda seviniyor eee bunun bize giren 17 krşunu neden düşünmüyoruz ? :mad:

eee biz küçük şeylerden mutlu olmayı bilen bir milletizde o yüzden...:)

hiiiç sewinmeyelim! önümüzdeki hafta 10 kuruş bi 10 kuruş daha yapılır, 7 kuruş yine zarar. keşke düşmese

bu indirim ile en pahalı benzin kullanan ülkeler sıralamasında 1. sırayı kaptırmışız ağzımı bozmayayım akşam akşam lanet olsun...

Bu başlığı güncel görünce moralim bozuluyor :mad: indirim falan yapmasınlar sonrasında sağlam bir zam geliyor her seferinde...

Benzin fiyatında 9 kuruş indirim yapıldı. Böylece benzin fiyatları bir hafta içinde ikinci kez indirilmiş oldu. İndirimli tarife saat 24.00 sonrasında geçerli olacak.

Geri
Üst Alt