Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Akaryakıta ZAM ve İNDİRİM haberleri

şu benzin fiyatını 5 tlde sabitlesinler artık hesap yaparken işimiz kolaylaşsın dahada bir 10 yıl değişmesinler :)

Aynı Fikirdeyim yalnız benzin 5 olursa Motorin onu geçer benden söylemesi bu hafta sonu dikkat ettimde arasında 50Krş kalmamış:mad:

Uzun zaman oldu bu konunun hortlamaması :D Yalnız bu sefer kötü bir haberle geliyorum ki oda bu sabah Alem FM' i dinlerken DJ 'in " YARIN BENZİNE ZAM GELECEK " demesi ile kendime geldim, varmı duyan bilen haberi olan ?

Kardeşim böyle şaklar yapmayın bak baygınlık geçireceğim :)

LPG deyken çok Önemsemezdim bu konuyu farkettimde benimde kalp Atışlarım hızlanıyor görünce..:D

Yalnız konunun Adını Zam ve indirim Olarak değiştirsek daha iyi olur kanısındayım Zira İndirimlerde oluyor bazen..

Olmasa bile Fakirin Ekmeği Umut..:eek:

Aykut abi şaka felan değil valla ben sabah duydum ama inşallah yoktur öyle birşey :) Sabah radyoda duydum sadece ama doğruluk payı nedir bilmiyorum, normalde gazetelerin internet sayfalarında duyurulurdu böyle birşey olsaydı ama o da yok :) inşallah yoktur böyle birşey.

Bu arada daha 1 saat önce yayınlanan bir habere göre tam tersine MOTORİNE indirim gelmiş :) :) :) :)

Kaynak : http://finans.mynet.com/haber/detay/ekonomi/motorine-indirim-yapildi/82955

Aykut abi şaka felan değil valla ben sabah duydum ama inşallah yoktur öyle birşey :) Sabah radyoda duydum sadece ama doğruluk payı nedir bilmiyorum, normalde gazetelerin internet sayfalarında duyurulurdu böyle birşey olsaydı ama o da yok :) inşallah yoktur böyle birşey.

Bu arada daha 1 saat önce yayınlanan bir habere göre tam tersine MOTORİNE indirim gelmiş :) :) :) :)

Kaynak : Motorine indirim yapıldı - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber
Bak işte bunlarla gel kardeşim benim :)

Yalnız konunun Adını Zam ve indirim Olarak değiştirsek daha iyi olur kanısındayım Zira İndirimlerde oluyor bazen..

Olmasa bile Fakirin Ekmeği Umut..:eek:[/QUOTE]

Evet indirim oluyor kardeşim 7-8 kr indirim 20 kuruş zam.Alıştırıldık nasılsa sesimizi cıkartamıyoruz.allahtam burası varda yazabılıyoruz:rolleyes:

Olmasa bile Fakirin Ekmeği Umut..:eek:

Evet indirim oluyor kardeşim 7-8 kr indirim 20 kuruş zam.Alıştırıldık nasılsa sesimizi cıkartamıyoruz.allahtam burası varda yazabılıyoruz:rolleyes:[/QUOTE]

Aynen Katılıyorum:eek:key:

Geri
Üst Alt