Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

7 İleri DSG görüşlerim....

kardeşim bence boşver ya hakkaten takmamaya çalış sesleri 1-2 güne kalmaz zaten sallamaz olursun sen de..sesleri zaten ustaya dinlettim diyosun..atıyorum 6 ay sonra bişi olsa bile zaten garantiden direkt değişir..koy ver gitsin yani..keyfine bak.. :)

Safacım sıkma tatlı canını, rolinge devam:)

+1905

Valla övünmek gibi olmasın vw seat audi yetkili servisimiz var hiç daha dsg şanzıman için şikayete gelen olmadı.Safa sende kayseriye geldiğinde bi baktıralım bakalım napabilicez.Sıkma canını ayrıca.:cool:

kardeşim bence boşver ya hakkaten takmamaya çalış sesleri 1-2 güne kalmaz zaten sallamaz olursun sen de..sesleri zaten ustaya dinlettim diyosun..atıyorum 6 ay sonra bişi olsa bile zaten garantiden direkt değişir..koy ver gitsin yani..keyfine bak.. :)

Yiğit zaten ole yapıyorum bu konuyu kafama taktıgımdan yada uzuldugumden acmadım zaten bilgilendirme amaçlı açtım normal yasantım dewam ediyor :)

---------- Post added at 19:35 ---------- Previous post was at 19:35 ----------

+1905

Valla övünmek gibi olmasın vw seat audi yetkili servisimiz var hiç daha dsg şanzıman için şikayete gelen olmadı.Safa sende kayseriye geldiğinde bi baktıralım bakalım napabilicez.Sıkma canını ayrıca.:cool:

Yok burak canımı sıkma gibi bi durum yok ;)

herkes birsey yazmista dsg hakkinda koskaca wv neden bu sorunlu yada sorunsuz dsg yi kullanmaya devam ediyor merak ettim bu dsg audide farklimi oluyor kullanilan malzeme acisindan arkadasimda tt var 30k da deligibide gazlar ama sorun cikardigini duymadim

herkes birsey yazmista dsg hakkinda koskaca wv neden bu sorunlu yada sorunsuz dsg yi kullanmaya devam ediyor merak ettim bu dsg audide farklimi oluyor kullanilan malzeme acisindan arkadasimda tt var 30k da deligibide gazlar ama sorun cikardigini duymadim
Abi, DSG'lerin kuru tipleri sorunlu ıslak tipleri değil..
Audi'deki de %100 6 ileri ıslak tipli olandır.
Audi'de de ayrıca S-Tronic adı altında geliştirilmiş DSG kullanılıyo.

Abi, DSG'lerin kuru tipleri sorunlu ıslak tipleri değil..
Audi'deki de %100 6 ileri ıslak tipli olandır.
Audi'de de ayrıca S-Tronic adı altında geliştirilmiş DSG kullanılıyo.

Ayberk sorundan kastın sesli çalışması mı?

Ayberk sorundan kastın sesli çalışması mı?
Sesli çalışması, işlemez hale gelmesi, dünya çapında toplatılmış araçlar, Amerika'a bu sorunlar yüzünden DSG'lerin garantisinin 10 yıla çıkarılmış olması vs. vs.

Sesli çalışması, işlemez hale gelmesi, dünya çapında toplatılmış araçlar, Amerika'a bu sorunlar yüzünden DSG'lerin garantisinin 10 yıla çıkarılmış olması vs. vs.

Allah allah ben daha hiç duymadım ama işlemez hale gelen DSG.

Neyse banane isterse gazlayınca contaları yerinden fırlasın.

Audilerde S-tronic 8 ileri var. Bindim deviri sabitliyor hep oyle kalıyor basmadıgınız surece cokta iyi bi şanzıman ama onunda kafası karısıyo...

---------- Post added at 01:35 ---------- Previous post was at 01:33 ----------

Allah allah ben daha hiç duymadım ama işlemez hale gelen DSG.

Neyse banane isterse gazlayınca contaları yerinden fırlasın.

Melih İşlemeyen DSG istiosan VWturk forumuna bak bi kanka :D

Yok ya ne bakcam DSGm olsa onlara bakıp kafayı yerdim bence sen de bakma :D

Geri
Üst Alt