zafa38
Kayıtlı Üye
bu salak saçma şeyler yüzünden arabadan da soğudun galiba dimi ?
Aynen öyle diyebilirim ama zamanla ısınırım Aybars sorun değil
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
bu salak saçma şeyler yüzünden arabadan da soğudun galiba dimi ?
Sen öyle de ben diğer türlü diyim katılmak zorunda değilsin Yarın bi gün alırsın bi GTI anlarsın sonra hangisi geçerBencede hayret ama gtı - type-r ı yer hahahahhaa
Aynen öyle diyebilirim ama zamanla ısınırım Aybars sorun değil
bende onu dicektim zaten..olur böyle şeyler yani can sıkıcı tabiki ama araban cidden çok güzel,böyle şeyler seni soğutmasın
Sen öyle de ben diğer türlü diyim katılmak zorunda değilsin Yarın bi gün alırsın bi GTI anlarsın sonra hangisi geçer
Tabi sinirlenince oluyo sağuma falan ama içine binip kullanınca herseyi unutuyorum geçiyor zaten garantisi oldugundan rahatım aslına bakarsan Aybarsım Sağol düşüncen için
valla benim de duydugun tek sorun bu ses sorunu. o da sorun değilmiş öyle çalışıyomuş o vites =) bence 2sn'de vites değişmesinden iidir safa boşver azcık sesli çalışsın camlar kapalı gezersin açarsan da koy bi cd keyfine bak ya.
mis gibi araba habure bi tarafından bi kötü yanını bulmak istiyomuşsun gibime geldi.
valla sen de haklısın insan sıfır araba alınca 20.000tl de olsa 200.000tl de olsa kusursuz olsun istiyo ama boşver zamanla alışıyosun, benim de arabanın içinden enteresan sesler geliyo mesela benim çarem de cd çalar ben önemli bir şey oldugunu sanmıyorm boşver takma kafanı. 180hp araba yapmış adamlar vitesini de ona göre koymuşlardır heralde.