zafa38
Kayıtlı Üye
Yok ya ne bakcam DSGm olsa onlara bakıp kafayı yerdim bence sen de bakma
Ben baktım kanka alıstım
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Yok ya ne bakcam DSGm olsa onlara bakıp kafayı yerdim bence sen de bakma
Kimin söylediğine bağlı inanıp inanmamam.Birisi çıkıp burdaki her konuya hondanın ishiftleri 10.000km sonra ısınmaya başlıyomuş 50.000km sonra da bozuluyomuş dese inancak mısın sen hemen
---------- Post added at 09:42 ---------- Previous post was at 09:41 ----------
Bu sitede hiç bir "kullanıcısıdan" dsg ile ilgili şikayet duymadım ben ayrıca. Zaten 7-ileri dsg sadece Safa'da var.
toyotanın sansuma manuel vıtes gıbı dıyebılırız benım kuzenımde var 2-3 defa kullandım tepkılerı gec verıyo gec algılıyo bıde yogusta kayıyo sabıtlenmıyor
Çok sükür ben yaşamadım çokta sert kullandım araç 2002 model hala sorunsuz. Bi kaç kişide daha war ama rastlamadım sorun yasıyana. Demekki Opel hatalarını güzel kapatıyor
---------- Post added at 01:33 ---------- Previous post was at 01:32 ----------
Tahmin ediodum
Tabi sinirlenince oluyo sağuma falan ama içine binip kullanınca herseyi unutuyorum geçiyor zaten garantisi oldugundan rahatım aslına bakarsan Aybarsım Sağol düşüncen için
+1905
Valla övünmek gibi olmasın vw seat audi yetkili servisimiz var hiç daha dsg şanzıman için şikayete gelen olmadı.Safa sende kayseriye geldiğinde bi baktıralım bakalım napabilicez.Sıkma canını ayrıca.
VW grubu araca binip, bi VW grubu araç topluluğuna üye olup, internet kullanıcısı olup, işlemeyen DSG duymamış olmak enteresan.
Her DSG konusunda bende yazıyorum aslında ama..
Kimin söylediğine bağlı inanıp inanmamam.
honda ve toyota kadar berbat bir otomatik şanzıman görmedim..ne olursa olsun dsg şanzıman 1 adım öndedir..