Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

7 İleri DSG görüşlerim....

VW grubu araca binip, bi VW grubu araç topluluğuna üye olup, internet kullanıcısı olup, işlemeyen DSG duymamış olmak enteresan.
Her DSG konusunda bende yazıyorum aslında ama..

Birisi çıkıp burdaki her konuya hondanın ishiftleri 10.000km sonra ısınmaya başlıyomuş 50.000km sonra da bozuluyomuş dese inancak mısın sen hemen :)

---------- Post added at 09:42 ---------- Previous post was at 09:41 ----------

Bu sitede hiç bir "kullanıcısıdan" dsg ile ilgili şikayet duymadım ben ayrıca. Zaten 7-ileri dsg sadece Safa'da var.

Birisi çıkıp burdaki her konuya hondanın ishiftleri 10.000km sonra ısınmaya başlıyomuş 50.000km sonra da bozuluyomuş dese inancak mısın sen hemen :)

---------- Post added at 09:42 ---------- Previous post was at 09:41 ----------

Bu sitede hiç bir "kullanıcısıdan" dsg ile ilgili şikayet duymadım ben ayrıca. Zaten 7-ileri dsg sadece Safa'da var.
Kimin söylediğine bağlı inanıp inanmamam.

honda ve toyota kadar berbat bir otomatik şanzıman görmedim..ne olursa olsun dsg şanzıman 1 adım öndedir..

toyotanın sansuma manuel vıtes gıbı dıyebılırız benım kuzenımde var 2-3 defa kullandım tepkılerı gec verıyo gec algılıyo bıde yokusta kayıyo sabıtlenmıyor

heheh pardon yokusta duzeltı mdur aklım baska yerde excele dokuman gırıyorum suretlı yanlıs gııryorum :D

Çok sükür ben yaşamadım çokta sert kullandım araç 2002 model hala sorunsuz. Bi kaç kişide daha war ama rastlamadım sorun yasıyana. Demekki Opel hatalarını güzel kapatıyor :)

---------- Post added at 01:33 ---------- Previous post was at 01:32 ----------

Tahmin ediodum :)

safa yazılım ve sensor degısımı ıle bu sorunu cozuyorlar passat ıle ılgılı konularda bahsetmıstım hatta servıs sana bızım cozmedıgımız sorun yok dıye ovunmesı bundan kaynaklanıyor

---------- Post added at 12:27 ---------- Previous post was at 12:25 ----------

Tabi sinirlenince oluyo sağuma falan ama içine binip kullanınca herseyi unutuyorum geçiyor zaten garantisi oldugundan rahatım aslına bakarsan Aybarsım :) Sağol düşüncen için :)

ıkı yıl daha garantı uzat bu sorun zaten cozulur

---------- Post added at 12:31 ---------- Previous post was at 12:27 ----------

+1905

Valla övünmek gibi olmasın vw seat audi yetkili servisimiz var hiç daha dsg şanzıman için şikayete gelen olmadı.Safa sende kayseriye geldiğinde bi baktıralım bakalım napabilicez.Sıkma canını ayrıca.:cool:

benım arabayı bakıma sıze getırecem

---------- Post added at 12:36 ---------- Previous post was at 12:31 ----------

VW grubu araca binip, bi VW grubu araç topluluğuna üye olup, internet kullanıcısı olup, işlemeyen DSG duymamış olmak enteresan.
Her DSG konusunda bende yazıyorum aslında ama..

sen nesın otorıte falan bırsey mısın bızım haberımız yok vw bazı sorunları fabrıka kokenlı oldugunu kabul etmesı ıcın satılan aracların bellı bır oranda olanının aynı sıkıntıyı yasaması gerekıyor su ana kadar satılan kac ıbıza var adamlar kacabıldıgı kadar kacacak sonunda yapacaklar beska seceneklerı yok cunku dogus grup olarak cok agresıf bır polıtıka ızler

---------- Post added at 12:39 ---------- Previous post was at 12:36 ----------

Kimin söylediğine bağlı inanıp inanmamam.

dayım ılk cıkan honda 125 lık otomatık elegnace donanımlı 47,500 tlye aldı aldıgından 1,5 yıl bıle olmadan sanzıman ve yakıtı fazla yakma sıkayetlerınden dolayı araacını sattı 2009 otomatık honda parcacı arkadasımda var 30,000 bakımı ve arka balata degısımıne 600 kusur tl odedı ayrıyeten seslerden cok sıkayetcı ve sehır ıcınde fulll depo ıle 400 km goremedıgınden sıkayetcı su an aracı satmayı dusunuyor yeterlı mı

---------- Post added at 12:40 ---------- Previous post was at 12:39 ----------

honda ve toyota kadar berbat bir otomatik şanzıman görmedim..ne olursa olsun dsg şanzıman 1 adım öndedir..

+1903 en azından cozulebılen bır durum dsg

bı donem hondaları ıncelemıstım ıyıkıde fıyatı yuksekmıs de kısmet olmamıs alan lanet gıtsın dıyor hele kı otomatıgı !!! vw grubu guzel sanzuman yapıyor

Geri
Üst Alt