Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

5*112 çok kollu jant

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şeker benim jantlarım var değiştirmek gibi niyetim yok arkadaşım jant arıyodu bi ara..
fiyat da onun uygun diye tabir ettiği aralıktaydı..oldu bitti geçti gitti zaten artık..

yanı bende erkın bana 100 kere soldı tart tart dıe ama ben tartmadım dıyorum.

---------- Post added at 01:39 ---------- Previous post was at 01:38 ----------

bende jantları satıyorum 3500 tl.

şimdi ben bunu anlayamadım bende bole yazınca kazıkcımı oluyorum noluyo?

ben kime kazıkçı dedim de sana kazıkçı dicem şeker..
dersem de zaten bunu bıyık altından söylemem yüzüne söylerim kime söyleyeceksem..
kimseden lafımı esirgemem..ben de yüksek bi saygı yaratmadıysa..
onlar da zaten bunu bilir hissederler..

yanı bende erkın bana 100 kere soldı tart tart dıe ama ben tartmadım dıyorum.

---------- Post added at 01:39 ---------- Previous post was at 01:38 ----------

bende jantları satıyorum 3500 tl.

şimdi ben bunu anlayamadım bende bole yazınca kazıkcımı oluyorum noluyo?

bende satıyorum jantlarımı sıfır degerı 2.800 ıkıncı ele dusuyolar doal olarak benden sonra bende 3.500 yazıorum satarken sen bunu fark edıosun senn de bı arkadasın onları almak ıstıo gıdıp uyarmazmısın *

bende satıyorum jantlarımı sıfır degerı 2.800 ıkıncı ele dusuyolar doal olarak benden sonra bende 3.500 yazıorum satarken sen bunu fark edıosun senn de bı arkadasın onları almak ıstıo gıdıp uyarmazmısın *

alıcak kısye solerım sadece..

demekkı yok halen yazan olmadıgına gore

peki ben söyliim.. 174 lira..ben şimdi bu ızgaralardan yılmaz abiye vermiştim 100 lira karşılığında..sanırım çok kötü bişi yaptım.özür diliyorum yılmaz abiden burda herkesin önünde....! bana servis iki çift vermişti kaza sırasında.ben kazık attım ! demekki yılmaz abiye....!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt