Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

5*112 çok kollu jant

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar erkının kaça alıp sattıgı bence kımseyı bağlamaz.alan alır almayan almaz...

.
+1985
bir çok sitede satılık ilanlarında bir ürün fiyatı için yorum yapılması yasaktır. bunu şimdi çok dha iyi anlıyorum. bence en başından beri yanlış bir tartışma olmuş.

ayrıca forumlardan gördüğüm kadarı ile iddia edilen şeyi yapmaya kalkacak biriside değil bence.

yiğit kazık diye verdiğin örneği bi daha düşün
bana müşteri gelcek 200 liralık yatağı almaya karar vercek ve ben daha iyisini önercem özelliklerini anlatcam müşteriyi ikna etcem ve 500 liraya daha güzel rahat ve sağlıklı bir yatak satcam, bu kazık değildir işte satış becerisidir
ben 200 liralık yatağı 500 e satarsam bu kazıkdır

sen 2 farklı maldan bahsedıyorsun burdakı mallar aynı ? ornegını cozemedım

yahu 3 katı yazdım diye neden direkt bu jantlarla ilişki kurdunuz anlamıyorum 2 olsun 1.5 olsun ne fark eder..demek istediğim anlaşılmamış ki bana hala katları soruyosunuz..

anlattığın ticaret kavramına göre bi malı değerinin 2-3 katına satmaya çalışmak kazıktır dedin.bende sana dedimki 2 katımı 3 katımı.kelime oyunu oynama benimle yiğit.bu sorumu senin söylediğine ithafen soruyorum.cevap bekliyorum.700 lira bu malın kaç katı ?

abı carpma tablosuna gore devam edelım o zaman.... bu jantı almak ısteyenler senn de arkların abı barız kazıklamakdır bu ıkı katı uc katı dıye hesap yaparsak olmaz kı tıcret kavramına gore kazıklamadıgı ortaya cıkarsa ...haklı mı cıkıcak ?

+1985
bir çok sitede satılık ilanlarında bir ürün fiyatı için yorum yapılması yasaktır. bunu şimdi çok dha iyi anlıyorum. bence en başından beri yanlış bir tartışma olmuş.

ayrıca forumlardan gördüğüm kadarı ile iddia edilen şeyi yapmaya kalkacak biriside değil bence.

evet abi düşndümde bencede öyle olması lazım. kapansın abi yorumlar ozaman gerk yok o arkadaş herhalde daha foruma girmeye yüzü kalmaz.

ancak şunu söyliyim ben bi arkadaşım için jantların kg.'si kaç diye sordum hala bilgi edinemedim..halbuki ciddi bi şekilde alıcı olabilcektim..anlatabiliyo muyum..[/QUOTE]

yiğit jantlar bende kıcımı kaldırıp ben olcmedım ondan ogrenemedın agırlıklarını jantın.cunku nasıl olsa yıgıt almaz dıe dusundum acıkcası olmeyede gıtmedım.

bady kit tamponun önündeki ızgaralar kaç para bileniniz varmı ?

sen 2 farklı maldan bahsedıyorsun burdakı mallar aynı ? ornegını cozemedım

ben yiğitin örneğinden yola çıkarak açıklama yapıorum, yiğit demişki adam elindeki 2 maldan iyi olanını müşteriye sunuyor ama kazık atıyor diyor bende diyorumki elimdeki 2 maldan pahalı ve kaliteli olanını müşteriye sunuyor ve müşteriye o malı almaya ikna ediorum, bu kazık değil ticarettir ve 3. kez sölüorum KAZIK DEMEK FİYATI BELLİ OLAN Bİ MALI YÜKSEK FİYATTAN SATMAKDIR diyorum

şeker benim jantlarım var değiştirmek gibi niyetim yok arkadaşım jant arıyodu bi ara..
fiyat da onun uygun diye tabir ettiği aralıktaydı..oldu bitti geçti gitti zaten artık..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt