Duvi
Kayıtlı Üye
Ayvalar Ne Lapuhaha Genemi Iphone dan yazıyon Gardaşım Sen
He yaaa İphone azizliğine uğradım yine Eyvallah yazdım ayvalar yazmış.-))
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Ayvalar Ne Lapuhaha Genemi Iphone dan yazıyon Gardaşım Sen
tahmin ettimHe yaaa İphone azizliğine uğradım yine Eyvallah yazdım ayvalar yazmış.-))
abı 10 numara olmus gule gule kullanve yaylandık....
Ekli dosyayı görüntüle 8816Ekli dosyayı görüntüle 8817Ekli dosyayı görüntüle 8818
Yaylarım takıldıktan sonra aslanımın son hali..Yeni yay yeni jant ve lastik ve kırmızı kaliperleri ile daha bir güzel oldu sanırım...
Ekli dosyayı görüntüle 8819Ekli dosyayı görüntüle 8820
hasancım onların hepsi para be koçum ulvi bayağı para harcadı biraz ara versin sonra cupra tampon yeter ona
tahmin ettim
Ne zaman bitecek senin bu iş yoğunluğun gardaş Lap-Top özledi valla seni
abı 10 numara olmus gule gule kullan
Abi bu arada o kaliperi neyle boyuyorlar nasıl bir boya sprey mi sıkıldı ona.? sprey tutarmı ki. ?
ve yaylandık....
Ekli dosyayı görüntüle 8816Ekli dosyayı görüntüle 8817Ekli dosyayı görüntüle 8818
Yaylarım takıldıktan sonra aslanımın son hali..Yeni yay yeni jant ve lastik ve kırmızı kaliperleri ile daha bir güzel oldu sanırım...
Ekli dosyayı görüntüle 8819Ekli dosyayı görüntüle 8820
Gardaş arabayı şu haliyle bi koyda ayın arabası seçilsinkey: