Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
abi çok sevindim güle güle kullan inşallah kazasız belasız çok şık oldu araç. barış abi seninde hayırlı olsun yakışmış basıklık çok çok iyi zaten [MENTION=5017]Absolut[/MENTION]Kadirim yorumun hemen alındaki fotolar yaylı hali...o kadar tatlı bastı ki tam i,stediğim gibi..Benim motorun dizel olması hasebiyle sizin araçlara göre biraz daha ağır olmasınıda eklersek çok daha tatlı durdu..Sürüş olarakta tatlı sert ve adamı atak araba sürmeye sevk eden bir yapısı var..Doğru seçim kardeşim...Teşekkür ediyorum tekrar...
hasancım onların hepsi para be koçum ulvi bayağı para harcadı biraz ara versin sonra cupra tampon yeter onaSağol Hasancım..
MaaşallahMaaşallahMaaşallah çok güzel olmus aslanın
Ayvalar kaancim daha iyisi senin olsun...
abi çok sevindim güle güle kullan inşallah kazasız belasız çok şık oldu araç. barış abi seninde hayırlı olsun yakışmış basıklık çok çok iyi zaten [MENTION=5017]Absolut[/MENTION]
hasancım onların hepsi para be koçum ulvi bayağı para harcadı biraz ara versin sonra cupra tampon yeter ona
Wallaha Bravo Koydun Kafaya Yaptın Helal Olsun [MENTION=23987]Duvi[/MENTION] Ulvi Çok Beğendim.. Kırmızı Yaylara Kırmızı Kaliperler On numara ayrıca basıklıkta tam dediğim ve benimde istediğim gibi olmuş Maşallah.. Güle Güle Kullan Güzel Günlerde Eskit....
Barış[MENTION=5017]Absolut[/MENTION] Ben 19 Cupraları bekliyodum senden ama bunlarda güzel mirim ikinizede hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız İnşallahkey: