bakın bu konuyu dikkate alın ve gaz aldığınız yer büyük bir yerde olsa çok dikkat edin ..!
2.08 den güncel olarak fiyattır geçenlerde birşey dikkatimi çekti ..! (aynı aldığım marka da fiyat 2.45 civarı bazılarında ise benim aldığım 2.08 )depo dolunca pompayı genelde ben çıkarırım ve normalde bir yoğun gaz kokusu gelir o anda fakat gaz kokusu hissetmedim ve ayrıca arabamın
yakıtının fazla yakmasından dolayı son zamanlarda huylandım
bu gün kafama takıldı ve test için lukoile gittim biri gaz alırken bekledim ve pompacıya bir dakika bir seye bakıcam dedim pompayı çıkardığı anda hissetim o olması gereken gaz kokusunu ,adam neye baktınız dedi bende kokusuna dedim ve ekledim deodorant gazı olan aerosol satılmaya başlamış bazı istansyonlarda dedim , adam gülümsedi (aerosol kokusuz bir gazdır ), meger bazı istasyonlarda oldukça ucuza satılan gazların ne oldugunu az çok öğrenmiş oldum , hükümet lpg den bir ötv alıyor fakat bu ötv yi itici bir gaz olan aerosol den almıyormuş , uyanık benzin istasyonlarıda LPG’de maliyeti düşürmek için ÖTV’siz deodorant gazı kullanmaya başladılar ...!
özellikle
lpg kullanıcıları dolum bitince pompayı çıkarınca yoğun birşekilde kokması ,gerekiyor (10 yıllardır lpg kullanan biri olarak bunu iyi biliyorum ) sonuçta ucuz diye aldığmız lpg yerine biz deodorant gazı alıyormuşuz......
şimdi sizi tek tek etiketleyeceğim ama bu konunun üzerinde durun ve diğer arkadaşlarımızı da haberdar edin lütfen , ben aklıma gelenleri etiketliyorum
http://www.gazetevatan....nt-gazi-704575-ekonomi/