Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2010 İbiza Cupra Siparişim...

Keşke aldığınız araba MK2 Cupra kadar kaliteli olsa. Siz iki araca da binmeden yorum yapıyorsunuz. Ben en azından birini günlük olarak kullanıyorum. Görüşler bu yüzden farklılık gösterebilir.

---------- Post added at 14:48 ---------- Previous post was at 14:47 ----------

Benim annemde de 2001 Clio RXT var. Hiçbir problem yaşamadık. Galiba aracın durumu birazda nasıl bakıldığıyla alakalı.

Hem bakım birazda şans sikayetvar.com'a girdiğinizde Renault bölümünde herkes yaka silkmiş durumda bu her modelinde böyle Clio Megane Laguna Renault bu teknoloji ile Volkswagen'in Opel'in 6-7 yıl arkasından geliyor

Keşke aldığınız araba MK2 Cupra kadar kaliteli olsa. Siz iki araca da binmeden yorum yapıyorsunuz. Ben en azından birini günlük olarak kullanıyorum. Görüşler bu yüzden farklılık gösterebilir.

---------- Post added at 14:48 ---------- Previous post was at 14:47 ----------

Benim annemde de 2001 Clio RXT var. Hiçbir problem yaşamadık. Galiba aracın durumu birazda nasıl bakıldığıyla alakalı.

Siz 2010 cupraya bindinizmiki ayrıca ben duz ibizalara cok baktım inceledim tmm cok saglam deil ama leon gibi langırt da değil..

walla yaberkın kullanım tarzında mk2 cupraya hıc bısı olmuoyasa bence dunyanın en saglam arabsı secılmesı lazım!

Ibiza gelince çıtırtı tıkırtı şikayetlerine sende başlarsın :)

---------- Post added at 03:19 ---------- Previous post was at 03:17 ----------

Renault'ların yerlileri çok kaliteli değil. Fransız olanlarından çıt sesi duyamazsın.

İbizadan Bıkmış gibi bir haliniz var ?

ona bişi olmuyorsa bunada olmaz ogün. kalite sorunu mekanikte değil. iç aksam plastiklerinde.
Atmosferik bir aracın sağlamlığıyla, çift aşırı beslemeli bir aracın mekanik sağlamlığını kıyaslamaya gerek varmı? Ya da kendini dünya ralli şampiyonu olarak kanıtlamış bir model ile, teknoloji harikası olarak görülen modelin?

Atmosferik bir aracın sağlamlığıyla, çift aşırı beslemeli bir aracın mekanik sağlamlığını kıyaslamaya gerek varmı? Ya da kendini dünya ralli şampiyonu olarak kanıtlamış bir model ile, teknoloji harikası olarak görülen modelin?

bu sabit düşüncelerini bırak keyfine bak ayberk.

İbizadan Bıkmış gibi bir haliniz var ?
Yeni Seat'ların kalitesizliğinden bahsediyorum. Ibizamdan bıkmam için bir sebep yok. Kıyaslamanız açısından, bindiğiniz araçla aynı motora sahip (standart haliyle 1-2hp daha yüksek güce sahip.). İç aksamıda Polo ile aynı. Koltukları Recaro vs. vs. Özelliklerini saymama gerek yok. İsteyen araştırıp bulabilir. 10 yaşında ve 160.000km'ye geldiği zaman umarım 2010 Ibiza'ların ne hale geldiğini beraber gözlemleriz :)

---------- Post added at 23:02 ---------- Previous post was at 23:00 ----------

bu sabit düşüncelerini bırak keyfine bak ayberk.
Atmosferik motorun, aşırı beslemeli motordan kat ve kat daha uzun ömürlü ve dayanıklı olduğu bir gerçek Emre. En basit örnek. İkisiylede 300km - 400km mesafe boyunca gazla, hangisi sağlam kalacak kendi gözünle görebilirsin :)
Not: Kişiliğimle ilgili düşüncelerini yazmamanı rica ediyorum. Konuyla alakalı yorumlar lütfen..

renoya veryansın edilmiş :) benim önceki aracım clio HB rxt idi ve fena halde seviyordum. Hala yolda görünce bakmadan geçmem.

Daha önceden clioyu sembollerle tanımış ve asla almayacağım araç demiştim. Önceki aracımı çalıştığım firmadan almıştım. İlk kez Adana'da kullandım ve farkı gittiğim ilk kilometrelerde anladım ve çok keyif almaya başladım. Aradan 6 ay geçince de satın aldım hiçde düşünmeden hemde. aracım 2001 modeldi, amca oğlum arabamı gördü ve 2003 model oda RXT otomatik vites sanruflu bir tane aldı onunki çok daha güzeldi. Şimdi hanıma araba bakarken 2003 sanruf otomatik vites 1,4rxt 16v bile alabilirim yine. Bence oldukça sağlam bir seçim olabilir bu.

Geri
Üst Alt