Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

13.09.2009 iftar organizasyonu sohbetleri

arkadaşlar gelemediğim için çok üzgünüm ben, umarım çok keyif almışsınızdır içimde bir burukluk var gelemedim diye zaten :) ertelenmeseydi kesin ordaydım ama :(

Toprağım olsaydın elbette daha güzel olurdu ama nasip diyelim. Gönlününde aklından bizde olduğunu biliyoruz zaten..

bi Allah'ın kulu da ensem dışında yüzümü falan çekmiş olsun yahu.. :D :D

Yüzünden ne hayır gördük ki :D:D

avatarımdaki benim zaten abi.. :D

Avatarında ki de senden başka herkese benzetilebilir Yiğit. Daha açıklayıcı bir resim koy canım benim ... İlk avatar iyice flu idi bu biraz daha net sayılır sanırım 3 veya 4 ncü resimde yüzünü göstereceksin :D

tanışmadım ben bu resimdekiyle :D

Kesinlikle :D

yiğit kendını saklama SCW den:D

çok güzel birgündü güzel başladı güzel bitti gerçekten birçok arkadaşla tanışma fırsatı buldum ve çok mutlu oldum konvoy çok güzeldi resim faslı muhabbetler iftarda devam etti bi çok arkadaşla tanışmadık ama en kısa zamanda birbirimizi daha iyi tanırız inşallah herkese yönetime de çok teşekkürler gerçekten çok keyif aldım....

tüm resimleri bir klasöre koyup sıkıştırıp yayınlasanız bizde indirsek resimlerin teker teker acılmasını beklemesek daha iyi olmazmı ?

şahsen ben ekleme zorundayım cunku elımdekı resımlerın toplam boyutu 232 MB
o yuzden dediğin şekilde benım upload etmem ıcın sabaha kadar beklemem gereklı :)

arkadaşlar gelemediğim için çok üzgünüm ben, umarım çok keyif almışsınızdır içimde bir burukluk var gelemedim diye zaten :) ertelenmeseydi kesin ordaydım ama :(

kardeşim seni de kıvancıda çok aradım gerçekten keşke olsaydınız... :(

kendimi SCW'ye sakladım olm ben.. :D

yayınlama olayı bütün resimler upload edildikten bi gönüllünün bütün hepsini kaydedip sıkıştırıp upload etmesinden sonra olabilir ancak..

tek tek yüklemekte cok uzun iş direk dosya yapıp upload etmesi daha basit geliyor bana.

tek tek yuklemıyorum 10ar 10 ar yada 15er 15 er yukluyorum
linkleri buraya yapıstırıyorum acıldıkca
yoksa hem sıze ındırmek ıcın ezıyet olur hemde bana upload etmek

Ben bellı baslı fotoları actıgım baslıga eklıcem,onun harıcınde hepsını upload edıcem arkadaslar

Geri
Üst Alt