Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

13.09.2009 iftar organizasyonu sohbetleri

ismail abi sadece biiz gormeye gelmıstı sonra eve donecektı:D
takılsaydınız onla:D

abi ben de önümdekini kim odluğunu hatırlamıyorum farkındaysan düz gidecek aradan kaçmaya çalışcakken baktım millet dönüyo hadi bakalım dedim.. :D :D

Ordaki cip berkan abinindi sanırım :)
Beyaz ibiza çok hoş corbamız harika zaten :)
ne diyim ya hakketten aile olmuş orası ya küçük küçük yeğenler :D
Teşekkürler

işte herkes birbirini tanısın zorluk çekmesin diye , avatarlarda herkes kendi resimlerini paylaşırsa daha güzel olur arkadaşlar :)

arkadaşlar gelemediğim için çok üzgünüm ben, umarım çok keyif almışsınızdır içimde bir burukluk var gelemedim diye zaten :) ertelenmeseydi kesin ordaydım ama :(

bi Allah'ın kulu da ensem dışında yüzümü falan çekmiş olsun yahu.. :D :D

işte herkes birbirini tanısın zorluk çekmesin diye , avatarlarda herkes kendi resimlerini paylaşırsa daha güzel olur arkadaşlar :)

avatarımdaki benim zaten abi.. :D

bende var sanırım senın cıktıgın resım yıgıt merak etme:D

sağolsun çekmişler ama daha çok ense traşı ön planda.. :p :D :D

tüm resimleri bir klasöre koyup sıkıştırıp yayınlasanız bizde indirsek resimlerin teker teker acılmasını beklemesek daha iyi olmazmı ?

Geri
Üst Alt