Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

13.09.2009 iftar organizasyonu sohbetleri

Volkan fesat bunlar arabanın fotosu yaw:D Omer senınde var olm gırıste,ayrıca napsaydım gıderken kaputa mı cıksaydım zaten kapıdan sarkıcam dıye sıkıntı yaptım:D

valla şu zamana kadar ki fotolar hep ensemden..
bi iyilik senden gelseymiş barii.. :D :D

Volkan fesat bunlar arabanın fotosu yaw:D Omer senınde var olm gırıste,ayrıca napsaydım gıderken kaputa mı cıksaydım zaten kapıdan sarkıcam dıye sıkıntı yaptım:D

can ztn ya arabanin fotosu olabilir,ya da hanımla fotom olabilir,ben yiğit gibi pozlar vermedim..hahahaha =)
o fotolari da bi zahmet kurtbil resimler e ya da msnden fln yollayabilirmisin abi müsait olduğun herhangi bi vakit.

yiğit senle muhabbet etme fırsatımız olmadı üzüldüm :(
bu arada özgür serhat volkan ömer v.s v.s arkadaşlarımla da pek sohbet fırsatım kalmadı bi dahkine umarım :)

yahu şu içerenköy magdurları cıksın ortaya:D:D:D

anlamadım abi valla neden kıvrıldığımızı zaten..
Beykoz dendi biz 7tepe yolcusu olduk bi anda..
rahat 7-8 araba hem de.. :D :D

ben varım o mağdurlar içinde de ben önümdekini takip ettim valla içimden dedim heralde ataşehire falan gidiyoruz die :)

---------- Post added at 00:15 ---------- Previous post was at 00:14 ----------

bu arada yiğit önümdeydin seni takip ediyodum ben suçlusun sen suçle :D :D

güzel bir gün ve geceydi. valla bir kac arkadaşla sohbet etme şansım oldu ama bilmiyorum kimlerdi nickleri neydi : )

Geri
Üst Alt