Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

1,2 tsi geliyor

Yiğit scirocco fazlasıyla hoşuma gitmekte olup sanırım benim durumuma pek uyacak bişey değil. ama görünce fena meyilleniveriyorum. Bugün netten 1,4tsi 160hp highline golfler dikkatimi çekti. Emre kızacak ama ben hala Leoncuyum Golf güzel olmasına güzel ama bu arabadan sonra zor.

ben Scirocco'dan başka VW almam valla..

ben alırım, şimdi önüme getirseler passat CC hayır mı diyecem?

ben de alır satarım abi..
bu yaşta naapim öyle arabayı.. :D

şimdi sen bana yaşlı dedin dimi :D:D:D babaya söylerim kulaklarını çeker senin şimdi hahahahaaa....

ahahahha yaşlı demedim abim..
ama bi kuzum ve eşim yok benim.. (çok şükür..) :D :D

maşallah de tükür :D darısı başına olsun, geç olsun güç olmasın.

Yiğit scirocco fazlasıyla hoşuma gitmekte olup sanırım benim durumuma pek uyacak bişey değil. ama görünce fena meyilleniveriyorum. Bugün netten 1,4tsi 160hp highline golfler dikkatimi çekti. Emre kızacak ama ben hala Leoncuyum Golf güzel olmasına güzel ama bu arabadan sonra zor.
tercihlere saygı var ama arabanın tipinin güzel olması benim için artk yeterli değil abi. çok konuşuk bunu senle hatırlarsn :)
bu yüzden keşke golf alsaydım diyourm zaman zaman :(

tercihlere saygı var ama arabanın tipinin güzel olması benim için artk yeterli değil abi. çok konuşuk bunu senle hatırlarsn :)
bu yüzden keşke golf alsaydım diyourm zaman zaman :(

:) Emre yuzde yuz haklısın ama şu da var. Golf'un tasarımı biraz sıradan değilmi?

Golf sıradan ve güvenilir, bakınca hissettirmekle beraber hiç de dikkat çekmiyor. Ama scirocco için aynı şeyleri söylemek güç, geldiğini belli ediyor. Golf için yırtıcı bir kit lazım. Leon için gözler alıştı ama önceden epeyce dikkat çekiyordu, hala da çekmeye devam ediyor. Hele ki kit falan varsa hala dikkat çekmeyi başarabilen bir araç.

Golf için saygım var ama isteğim zayıf, beni golfe çeken en büyük etken güç - tork ve tüketim. Görselliğinden beni Leondan daha çok cezbeden bişey yok Emrecim.

Geri
Üst Alt