Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

1,2 tsi geliyor

yavru ben farklı bişi söylemiyorum ki zaten..
sağlıklıdan kastın ne dedin ben de farklı bişi söylemedim..optimum işte yorma beni ya.. :D :D

yavru ben farklı bişi söylemiyorum ki zaten..
sağlıklıdan kastın ne dedin ben de farklı bişi söylemedim..optimum işte yorma beni ya.. :D :D

Olm soyle olursa bu cıkar boyle olursa bu cıkar dıye bsey yok,olabılcegı son noktası saglıklı olanıdır,yok 500bg yapmıslar ama kol cıkarmıs flan gıbı ornekler gereksız;)

ayrıca su herkesten sakladıgın msn ını ara sıra ac da,boyle gereksız konu bulandırmaları ordan yapalım basbasa:)

Can iyi misin kardeşim.. :D :D
ben de farklı bişi söylemiyorum yahu.. :D

---------- Post added at 23:58 ---------- Previous post was at 23:49 ----------

VW mailinizi gerekli yere ilettik diye mail attı..
TR'den 1 aydır ses çıkmadı hiç.. :S

1.2 motor motorlar giderek küçülüyor yakında 2.0 motoru bile müzelik yapacaklar bu gidişle..... 1.6lar zaten baya geç kaldı kalkmak için misafir değil ev sahibi oldu.....

Yuksek hacımlı Bi-turbo motorlar ısteruk hunkarum:D

artık bu gidişle ufak mufak idare eder durumuna düşücez can benim gözümde supra var aslında ama sadece hayal geçen gün siyahıyla karşılaştım adamı büyülüyo sesi de görüntüsü de.... :)

artık bu gidişle ufak mufak idare eder durumuna düşücez can benim gözümde supra var aslında ama sadece hayal geçen gün siyahıyla karşılaştım adamı büyülüyo sesi de görüntüsü de.... :)

Su zeytınburnunda satılık olan var b tane soldan dıreksıyon hatta,eger ondan bahsedıyosan bende gormustum bızım burda b kere bıldıgın araba gecerken baka kaldım:)

Yunus çok yanlış bi yanılgıya düşmüşsün, 1.2tsi uygun fiyata gelecek demişsin :D

Almanya'da satılışa sunuldu mesela, Golf'te. 1.6 motor 1.4 tsi 1.2 tsi hepsinin fiyatları bellli. Şöyle ki 1.2TSI motor 1.6 102 HP' lik motordan 400 Euro pahalı, 1.4 122 HP' lik motordan ise 875 Euro daha ucuz.

Doğuş'un nasıl bir fiyatlandırma yapacagını sen düşün :)

Tahmin en az 1 sene 1.6 8V'lik motor Golf, A3 ve Leon'larda kullanılmaya devam edilecek.

Yunus çok yanlış bi yanılgıya düşmüşsün, 1.2tsi uygun fiyata gelecek demişsin :D

Almanya'da satılışa sunuldu mesela, Golf'te. 1.6 motor 1.4 tsi 1.2 tsi hepsinin fiyatları bellli. Şöyle ki 1.2TSI motor 1.6 102 HP' lik motordan 400 Euro pahalı, 1.4 122 HP' lik motordan ise 875 Euro daha ucuz.

Doğuş'un nasıl bir fiyatlandırma yapacagını sen düşün :)

Tahmin en az 1 sene 1.6 8V'lik motor Golf, A3 ve Leon'larda kullanılmaya devam edilecek.

Doğuş oto fazladan kar düşünüp abuk bir fiyat koyarsa yazık etmiş olur bu motora. Katılıyorum Melih

Geri
Üst Alt