Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
yavru ben farklı bişi söylemiyorum ki zaten..
sağlıklıdan kastın ne dedin ben de farklı bişi söylemedim..optimum işte yorma beni ya..
1.2 motor motorlar giderek küçülüyor yakında 2.0 motoru bile müzelik yapacaklar bu gidişle..... 1.6lar zaten baya geç kaldı kalkmak için misafir değil ev sahibi oldu.....
Yuksek hacımlı Bi-turbo motorlar ısteruk hunkarum
yuksek hacımlı bi-turbo motorlar ısteruk hunkarum:d
artık bu gidişle ufak mufak idare eder durumuna düşücez can benim gözümde supra var aslında ama sadece hayal geçen gün siyahıyla karşılaştım adamı büyülüyo sesi de görüntüsü de....
Yunus çok yanlış bi yanılgıya düşmüşsün, 1.2tsi uygun fiyata gelecek demişsin
Almanya'da satılışa sunuldu mesela, Golf'te. 1.6 motor 1.4 tsi 1.2 tsi hepsinin fiyatları bellli. Şöyle ki 1.2TSI motor 1.6 102 HP' lik motordan 400 Euro pahalı, 1.4 122 HP' lik motordan ise 875 Euro daha ucuz.
Doğuş'un nasıl bir fiyatlandırma yapacagını sen düşün
Tahmin en az 1 sene 1.6 8V'lik motor Golf, A3 ve Leon'larda kullanılmaya devam edilecek.