Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

1,2 tsi geliyor

kime göre :)

tasarım kişiden kişiye değişir. benim için oldukça şık ve oturaklı bir duruşu var. senin için olmayabilir bu o arabayı kötü kılmaz.:)

---------- Post added at 21:19 ---------- Previous post was at 21:17 ----------

Golf için saygım var ama isteğim zayıf, beni golfe çeken en büyük etken güç - tork ve tüketim. Görselliğinden beni Leondan daha çok cezbeden bişey yok Emrecim.

görselliğe takılma kaliteye konfora bak :)
neyse konumuz 1,2 tsi. bunu karıştırırken buldm. skoda yeti de de kullanılacakmış. passata bile koyar bunlar demedi demeyin :)
http://www.skoda.com.tr/new/basinbultenleri.asp?islem=Detay&ID=20

bilader sat Golf al lan o zaman..
radyo kılavuzunu isterken nerdeydi Golf.. :D :D

Yunus yemezler arabanı verdiğin paraya Golf yok mu TSI var..
baban Golf'e hayır diyecek hali yok herhalde..bildiğin Golf işte..
dokunmayın arabama diyodu bi de plakaya gün sayıyodu vay vaay.. :D

Yunus yemezler arabanı verdiğin paraya Golf yok mu TSI var..
baban Golf'e hayır diyecek hali yok herhalde..bildiğin Golf işte..
dokunmayın arabama diyodu bi de plakaya gün sayıyodu vay vaay.. :D

yiğido ben leona karar verdiğimde istediğim ayarda golf yoktu doğuşun elinde. ondan sonra karar leona karar verdim. 2. tercihimdi anlıyacağın.

pedee kalsaydı kendine çoktan bir a4 almış passatıda bana vermişti :)

tasarım kişiden kişiye değişir. benim için oldukça şık ve oturaklı bir duruşu var. senin için olmayabilir bu o arabayı kötü kılmaz.:)

Emre herhalde arabayı kötü kılmaz. Golf'ün ben ne kadar iyi bir araba olduğunun farkındayım. Ama daha tutucu bir tasarım yerine ben daha agresif bir tasarımı tercih ederim. Bu benim kendi tercihim. Mekanik olarak Golf ile Leonun zaten çok bir farkı yok :D

Emre herhalde arabayı kötü kılmaz. Golf'ün ben ne kadar iyi bir araba olduğunun farkındayım. Ama daha tutucu bir tasarım yerine ben daha agresif bir tasarımı tercih ederim. Bu benim kendi tercihim. Mekanik olarak Golf ile Leonun zaten çok bir farkı yok :D

bu yüzden ikinci tercih oldya bana

---------- Post added at 23:19 ---------- Previous post was at 22:14 ----------

golfeki1,2 TSİ teknik verileri :

http://www.volkswagen.de/vwcms/mast...lf/golf/zahlen___fakten/daten.detail.0.3.html

bilader şaka mısın hala Golf diyo ya.. :D :D

Geri
Üst Alt