Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

04.10.2009 Pazar SCW AİLESİ Kahvaltı Organizasyonu (tarih değişti)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anladım neyse birdahaki organizasyona artık. sanada hayırlı yolculuklar kardeşim

Afiyet olsun :) Yurt dışında olmadıkça (benim gibi) herkez gitmeli :D

bugün eşimin pazar saat9 gibi eğitimi çıktı karşıda, sabahtan onu bırakıp sadece kızım Ece ile gelmeyi düşünüyorum. Erya'ya yetişemezsem de direk Kartal sahildeki mekana gelebiliriz sanırım. Bizim için kesin rakam verilmemesi iyi olacak, bi terslik çıkarsa mahçup düşmeyelim.

malesef bu organizasyona katılamıycam :(Herkese iyi eğlenceler şimdiden

Sağlık olsun, Bursa organizasyonuna gelirsin Cüneyt :)

Faruk abi yanlızda olsan yengemizde olsa bekleriz :)

Liste güncellenmiştir. Arkadaşlar c.tesi öğlene kadar sayıyı vermemiz gerekiyormuş bu yüzden gelecek olanlar isimlerini yazdırsınlar.

hava çok güzel olucakmış duyrulur.. :)

Arkadaşlar bizde Kocaeli gurubu katılıyoruz.

Patron
Karapale + 1
LeonRider + 1
nicomedia + 1

Liste güncellenmiştir.

ordada evleni var istede gebzedede ona bakma sen :D ama Kocaeli gurubuna dahildir o ona göre :D

bol vervisi bende abi :) Kocaeli'nde kalıyor haftada bi kaç kez ve her hafta Kocaeli buluşmasında bizlerle kendime transfer ettim ona göre abi. :)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt