Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

04.10.2009 Pazar SCW AİLESİ Kahvaltı Organizasyonu (tarih değişti)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet 12 taksıt yapılıyo
68 kuruş taksitle ödüyosun
ama vade farkı oluyo sanırım 10 liraya cıkar toplamda

ohaa :D peşin verelim ozaman. yemekci kazansın alalım verelim ekonomiye can verelim .:D

serbay beni bekliyor kanka bensiz biyere gidemez biliyor..bende hanımın iyi olmasını bekliyorum yarın bildiricem gelip gelemeyeceğimi :)

kanka sıkıştırıp durma :D

aynen haber bekliyorum yarın öğlen arayacağım seni duruma göre netlik kazandırırız. Kaç kişi geleceksiniz +1 mi yoksa +2 mi yoksa hiçmi söylersiniz :)

Ben anlamam muhakkak gelcen yok öyle hep biz geldik kocaeli kadrosu toparlanın ;)

---------- Post added at 18:09 ---------- Previous post was at 18:08 ----------

serbay beni bekliyor kanka bensiz biyere gidemez biliyor..bende hanımın iyi olmasını bekliyorum yarın bildiricem gelip gelemeyeceğimi :)

Kardeşim şu (Kılıbıklığın Zirvesi) konusunu bi ara konuşalım :D

İkinizde olmalısınız burda ;)

bugün eşimin pazar saat9 gibi eğitimi çıktı karşıda, sabahtan onu bırakıp sadece kızım Ece ile gelmeyi düşünüyorum. Erya'ya yetişemezsem de direk Kartal sahildeki mekana gelebiliriz sanırım. Bizim için kesin rakam verilmemesi iyi olacak, bi terslik çıkarsa mahçup düşmeyelim.

malesef bu organizasyona katılamıycam :(Herkese iyi eğlenceler şimdiden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt