LeonRider
Kayıtlı Üye
rahmet nedir tam olarak bilmiyorum ama ben bunu bi kopek icn kullanırsam bu uzuntumu bildirmekten başka bişey degil... Serhat abi bu konuyu cepten ancak bu kadar takip edebiliyorum o yuzdn benimde amacım kimseyi kırmak değil... Yani sen çope atarsın demek istemedim sadece bi rahmet dilemek bu kadar kotu bişey olmasa gerek diye duşunuyorum... Can yorumlarndan anladğm kadarıyla yeni olmamla ilgili sıkıntılar devam ediyor lutfen adminlerle goruş... Ben kimseye sen nasıl bunu sorgularsın falan demedim... Herkesin bildgi ve bilmeyenlerin farkettgi gbi sorun konu değil can canpolatın aktif olmak adina yaptgı abartı paylaşmlar... Neden kimse açikça yazmıyor buda ayrı bi soru...
isme gerek yok açıkça ortada zaten fakat şöyle düşünebilirsin bir insan vefatı söz konusu insanlar ona Allah rahmet eylesin diyo altında bir köpeğin ölümü onada Allah rahmet eylesin deniliyo bu sencede garip ndeğilmi tabiki hayvanları çok seviyorum ve imkanım olsa daha tavşan ördek ve minimum hayvanlar besliycem ama malesef yerim yok tavuklar horozlar 2 köpek 1 hamster yaklaşık 250den fazla da balığım var şimdi bana hayvanları sevmiyo diyecek bi adam olursa arkadaşlarım zaten buna bi tarafıyla gülerler tabiki en güzel dostlar arkadaşlar geceleri 300litre kadar bir akvaryumun karşısında yatmak onu izlemek dinlenmek keyif deyimine bile sığdırılamaz bizim demek istediğimiz amaç dışına çok çıkmamak ben burda inanılmaz arkadaşlıklar edindim düzgün insanlar ve yararlı bilgiler de cabası şimdi hayvanlar alemi olsun fakat bu kadar öne çıkmasın derdimiz sadece aracı olanda olmayanda başımızın tacı yeterki burası için iyi bişeyler yaptığını hisettirsin. emeğine ve alakana teşekkür ederim....key: