Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Mesela boyle bir sorun... O yuzden lutfen konuya değil drk uyeye saldrn konu o kadarda kotu dgl bence...Maksadım kırmak laf sokmak değil asla ama gereken bu ben SCW kurulduğundan beri burdayım yaklaşık olarak elimden geleni yapıyorum insanlar kırılmasın üzülmesin diye ama ben insanlara kendini kabul ettirmek için yalanla dolanla bam teline yada zayıf noktasından vurmaya çalışarak bi yere gelmeye çalışanlara karşıyım kimse alet olmasın oldurmasın.....
bunun sızi nedn bu kadar rahatsz ettgne anlam veremyrm... Ben bu foruma grdgmde sadece kim aracına hangi aksesuari taktrmş bunu gorcksem grmmki... Ben birilerinin işnde yaşadgi mutlulugu kardeşi dostu olarak benle paylaşmasnn keyfnide surucem yeri gelicek olen bi kopege allah rahmet eylesinde dyecgm... Kopek senin yuzunu guldurrken iyi oldumu at çope? Ben sadece aksesuar fyatı blmem ne gormek istersem internet var... Forumda burasi bi otomobil forumudr başka konu konuşulması yasaktır dye bi kuralda yok... Madm forumun bi amaci var diyosunuz ki yok bunu cezmi abi her fırsatta soyler arabası seat olmayan yada benm gbi babasnnkini kullanan yada hç arac kullanmayn grmesn mi diyeceğiz? Yonetci olmadn once dkkatmi çkn başlga grer bakardm konu guzelse mesaj yazardm şmdi her başlıga grp en azndan bı goz atyrm ama yne istedğme mes yazyrm... Kimse bni mecbr edemez bakmam yada yazmam ıçn... Açkçasi szn problemnzn bu konuyla dglde başka başka bşydn olablecgni duşunyrm...
bunun sızi nedn bu kadar rahatsz ettgne anlam veremyrm... Ben bu foruma grdgmde sadece kim aracına hangi aksesuari taktrmş bunu gorcksem grmmki... Ben birilerinin işnde yaşadgi mutlulugu kardeşi dostu olarak benle paylaşmasnn keyfnide surucem yeri gelicek olen bi kopege allah rahmet eylesinde dyecgm... Kopek senin yuzunu guldurrken iyi oldumu at çope? Ben sadece aksesuar fyatı blmem ne gormek istersem internet var... Forumda burasi bi otomobil forumudr başka konu konuşulması yasaktır dye bi kuralda yok... Madm forumun bi amaci var diyosunuz ki yok bunu cezmi abi her fırsatta soyler arabası seat olmayan yada benm gbi babasnnkini kullanan yada hç arac kullanmayn grmesn mi diyeceğiz? Yonetci olmadn once dkkatmi çkn başlga grer bakardm konu guzelse mesaj yazardm şmdi her başlıga grp en azndan bı goz atyrm ama yne istedğme mes yazyrm... Kimse bni mecbr edemez bakmam yada yazmam ıçn... Açkçasi szn problemnzn bu konuyla dglde başka başka bşydn olablecgni duşunyrm...
tarık kardeşim msn ağızıyla konuşmayalım lütfen..yönetici olarak bunu senin bilmen gerek,,yazdıklarının bazılarını okuyamadım bile
Forum bu tarz tartışmalarla bölünmüş düşüncelerden kaynaklanan kutuplaşmaya gidecek,buda ilerisi için hoş bir durum arz etmeyecek arkadaşlar..