rallier_61
Kayıtlı Üye
Görkem'in arabası 5.000 küsür mü ne çeviriyodu söylediğine göre, 1.4 TDI Cordoba.
okunmuş o
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Görkem'in arabası 5.000 küsür mü ne çeviriyodu söylediğine göre, 1.4 TDI Cordoba.
Sizin araçta okunmuştek tesellim; stockta bile ciğerli era crdidan iyi son hızdakey:
Sizin araçta okunmuş
Stock era, 130'luk Passat'lara felan kök söktürüyo. Çipli 1.4 TDI'ın 110'luk dizel Era'yı geçmesi bana pek olası gelmedi açıkçası.
tek tesellim; stockta bile ciğerli era crdidan iyi son hızdakey: civicle 220de yaptık ama 10dakkada tepine tepine benim için önemlisi; son hızına nazlanmadan çıkması ki o da bende var; o denemyi yaptığım gece önüme chevy cruze atladı,arada yavaşladık ama ona rağmen erayı kaybetmeyip geçtim
bir de aklıma takılan birşey var; supercharge ,dizel motorlara uygulanamıyor mu? o da aşırı hava besleme;üstelik alt devirlerde daha etkin; 4.viteste 2000devirde topuklayıp lastik yakmak vardı
muhtemeleneranın son hızı 6 kısı ıle 200 tecrube ıle sabıt sonrasında gıdemedık daha,ruzgar tunelı ıle 220 gorduk 1.6 volvonun arkasında ama araba devır kesıcıye gıremedı ona ragmen Era gercekten kategorısınde ıyı b ara senın denk geldıgın araba acentadan cıkmıs gıbı temız olmayabılır
muhtemelen
peki supercharge+dizel konusunda ne dersin?
Ben, ne gerek var derimpeki supercharge+dizel konusunda ne dersin?