Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Fiyatı zaten öyle veriyor sabit Rıdvan ben arabayı alırken bi şekilde arabayı boya koruması hediye yaptırdım servıs fiyatı 5oo tl uzeri sanırım yada öyle söylemişlerdi Fr logoları aldımBana opsuyonsuz 58 bin tl fiyat verdiler sizce nasil fiyat ?
Bence aracınız 1.2 olsaydı 1.2'yi överdiniz gibime geliyor yorumlardan onu anlıyorum...
Zira 1.2 tsi motorun rampada zorlanacağını hiç sanmıyorum Ben bile 85 hp'lik atmosferik motorla rampaları yeteri hızda çıkıyorum. 120-130-140'lar olmasada...
Ancak tekrar diyorum alacak olsam imkanlar olsa 1.6 tdi alırdım...
Sanırım uzun yolda ne yakıyor rampaları nasıl çıkıyor dediğiniz gibi uzun yolda yoruyor mu yormuyor mu bunu forumda ki 1.2 tsi kullanıcıları yazarsa daha güzel ve daha doğru olacaktır...
Yakıt tasarrufu hariç arada çok ta büyük farkın olacağını düşünmüyorum...
BU KONUYLA İLGİLİ ÖNERİLERİNİZ VE ARAÇ HAKINDAN OLUMLU OLUMSUZ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ??