Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Aynen hocam 55bin tl ye ikinci el bir çok alternatif var..Araç iyi hos güzel motoru süper ama 55 bin ne abi yaa ...insaf diyorum baskada bisey demiyorum...
Teknoloji motor iyi fakat fiyat ucuk. 5 bin fazla yap diğerleriyle farkını 10 bin nedir ya dizel alırım daha iyiKesinlikle @Samet Balcik Kardeşim...
Bu fiyata almak Zor valla en azindan ben alamam...ikinci elde denerim sansimi
Motor+style+DSG biraz da biz fark koyalım demişler ortaya bu fiyat çıkmış sanırım.Teknoloji motor iyi fakat fiyat ucuk. 5 bin fazla yap diğerleriyle farkını 10 bin nedir ya dizel alırım daha iyi
️ Aşk-ı Şehir Eskişehir ️
Aynen öyle her ayrıntıya bindirmiş bence cook fiyatıMotor+style+DSG biraz da biz fark koyalım demişler ortaya bu fiyat çıkmış sanırım.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen kardeşim valla...bu fiyatı veren gider dizel alır...Teknoloji motor iyi fakat fiyat ucuk. 5 bin fazla yap diğerleriyle farkını 10 bin nedir ya dizel alırım daha iyi
️ Aşk-ı Şehir Eskişehir ️