Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yeni Polo GTI

yaptıgın degerlendırme son derece yanlıs ıkısı de sıfır araba degıl emre,dergılerın araba testlerıne bakıcak olursan yapılan yorumlar hep 10k olamıs arabalar uzerınden yapılıyor.FR ın suspansıyonları kalas golf un kıler yumusacık dıyıp bunun her zaman boyle oldugunu oldugunu var saymak ıcın sıfır hallerıne bınmek gerekır.Marka oz guvenı koydugu suspansıyondan cok zaten ıspanyol markası olan seatın yaptıgı her arabada küllüğüne kadar her yerıne Vw logosunu basmasıyla sure gelıyor:)

can iki araçta aynı kmlerde iken bindim. 30000 kmde anahtar değmedi ise hiç bi değişiklik olmaz süspansiyonda.150 200 bn kmde araçlar değil sonuçta. vw seata arada her zaman fark koyar ve bundan sonrada koyacakta. aynı şekilde audilerin verilerine bak mesela onlarda vw lerden iyidir. marka içi sıralama farkı.

ayrıca leonun standart hali bile alpin arabasının stock halinden kalastı. fr ının cuprasının daha yumuşak olmasının imkanı yok.

Tamam dediğin dogru. Ama Roll yaparken her araç fabrikadan çıktıgı gibi olmuyor lastik durumu falanı filanı. O bakımdan adamların işi bu. Eğimli yolda 0-100 deniyecek kadar salak olucaklarını sanmıyorum. Benim için fabrika verisi ilk anda geçerli olup birkaç ay sonra bu rakam geçerliliğini kaybediyor. Asıl 0-100 fabrikadan çıktıktan sonra kullanılmakta olan aracın 0-100 üdür.

Safa adam uretım bandından arabayı cıkarıp hadı 0-100 deneyelım sonrada bunu her yere yazalım demıyor zaten :) Spy fotolarda ortada orası burası kaplanmıs arabaların bos bos dolasmasının amacı ne acaba :)

Safa adam uretım bandından arabayı cıkarıp hadı 0-100 deneyelım sonrada bunu her yere yazalım demıyor zaten :) Spy fotolarda ortada orası burası kaplanmıs arabaların bos bos dolasmasının amacı ne acaba :)

Ozaman fabrikanın ölçtüğü değer aracın ömrünün sonuna kadar aynı oluyor yani 100.000k da bile 7.2 ozaman.

can iki araçta aynı kmlerde iken bindim. 30000 kmde anahtar değmedi ise hiç bi değişiklik olmaz süspansiyonda. arada her zaman fark koyar ve bundan sonrada koyacakta. aynı şekilde audilerin verilerine bak mesela onlarda vw lerden iyidir. marka içi sıralama farkı.

ayrıca leonun standart hali bile alpin arabasının stock halinden kalastı. fr ının cuprasının daha yumuşak olmasının imkanı yok.

Sen hala ayı seyı soyluyosun emre,bu arabalar galerıden cıkıp senın elıne verılmedı bırı tarlaya gırmıstır 30k boyunca bırısı otobanda kullanılmıstır 30k boyunca yıpranma payı km ıle kıyaslanamaz aynı evın arabası olmadıgı surece.Fr ın sert yada yumusak olsun suspansıyon olarak bu ayrı b konu senın yaptıgın degerlendırme yanlıs ben onu soyluyorum.Senın bu sekılde yorum yapabılmen ıcın ıkı arbanın da test arabalarını alıp aynı guzargahta kullanman gereklı

Ozaman fabrikanın ölçtüğü değer aracın ömrünün sonuna kadar aynı oluyor yani 100.000k da bile 7.2 ozaman.

sen arabanın fabrıkadan sonra ıyılestıgını savunyosan zaten 100k oldugu zaman senın araban 5sn yapması lazım safa:)

Sen hala ayı seyı soyluyosun emre,bu arabalar galerıden cıkıp senın elıne verılmedı bırı tarlaya gırmıstır 30k boyunca bırısı otobanda kullanılmıstır 30k boyunca yıpranma payı km ıle kıyaslanamaz aynı evın arabası olmadıgı surece.Fr ın sert yada yumusak olsun suspansıyon olarak bu ayrı b konu senın yaptıgın degerlendırme yanlıs ben onu soyluyorum.Senın bu sekılde yorum yapabılmen ıcın ıkı arbanın da test arabalarını alıp aynı guzargahta kullanman gereklı

yavrcum 0 golf le 0 leon arasındaki farkıda biliyorum bana bu bahaneleri sayma en çok bindiğim iki araç olur kendileri. ayrıca ben 300 bin km dağ başında bindim toledoya bi halt olmadı. 30000 km tarlada sürsen gene bi halt olmaz doğru şekilde bakımını yaparsan en fazla salıncak burçlarını yırtarsn onunda tanesi 15 tl gider değiştirir rot ayarını yaptınmı fabrika gibi olur amortisörün sertliği yada yumuşaması öyle 30 bin kmde olmaz 100 150 bin kmde olur.

boşuna uğraşma istersen kağıt üstündede gerçektede her zaman fark var ve olmazsa olmazı.

daha bi kaç hafta önce bindim standart tdi poloya. bırak ibizayı benim leondan daha sessiz daha konforlu süspansiyona sahip ibizada leondan kalas bir araç olduğuna göre spor versiyonlar da da kalaslığın dibine vurduklarına göre inat etmenin alemi yok.

sen arabanın fabrıkadan sonra ıyılestıgını savunyosan zaten 100k oldugu zaman senın araban 5sn yapması lazım safa:)

Evet modifiye yapmadan slick kuçuk ebat lastik takarsam iyileşir mesela. Diyorumki her araç fabrikada 0-100 deneme şartlarında denenmez. Otoriteler 0-100 denemek için fabrikadaki denenen şartlarımı sağlıyor? Ben o andaki 0-100 e bakarım. İyileşir yada kötüleşir orası şartlara baglı. Polo GTİ agır olmasına ragmen nasıl 6.7 sizce? Pazarlama stratejisi olabilirmi acabaa?

yavrcum 0 golf le 0 leon arasındaki farkıda biliyorum bana bu bahaneleri sayma en çok bindiğim iki araç olur kendileri. ayrıca ben 300 bin km dağ başında bindim toledoya bi halt olmadı. 30000 km tarlada sürsen gene bi halt olmaz doğru şekilde bakımını yaparsan en fazla salıncak burçlarını yırtarsn onunda tanesi 15 tl gider değiştirir rot ayarını yaptınmı fabrika gibi olur amortisörün sertliği yada yumuşaması öyle 30 bin kmde olmaz 100 150 bin kmde olur.
Istanbulda yasamadıgın ıcın ne kadar kolay konusyosun bsy olmıcagı konsunda :) Emre hala leon golf dıyosun ben sana FR ın da Gtı ında ılk hallerını al aynı yerde cık kullan dıyorum yorum oyle olsun senın yaptıgın yorum b test nıtelıgınde ama gecerlılıgı olması gereken yontem degıl
Dedıgım gıbı zaten Gtı ın prestıjı suspansıyonun frdan ıyı olması degıl bunyesınde yaptıgı butun arabalarda Vw logosunun olması cıvatasına kadar:)

Geri
Üst Alt