Honda, aldığınız Renault'dan çok daha kaliteli bir araç. Motor, şanzımanları çok uzun ömürlüdür ve iç aksam kalitelere yüksektir. İzolasyon konusunda biraz -'leri var.
kalite derken ben de biraz eksik tabir kullandım özür, yani insanda ilk bıraktığı kalite izlenimi demek istedim, showroomda kapısını açmaya kalkıştığım civiclerin kapı tutamakları aşağ yukarı oynama yapıyordu, iç konsol plasitkleri serttir, yalıtımı kötüdür, iç kontrol düğmeleri silinme yapar ( özellikle eski kasada ) onun dışında evet motor ve şanzımanı yorulmadığı sürece hondalar da sorun çıkarmaz kolay kolay o anlamda kaliteli denebilir, bir de honda nasıl bir boya kullanıyor bilmiyorum ama 5-6 sene içinde sanki araba dökülecekmiş gibi gözükmeye başlıyor, bu nedenle insan tercih etmek istemiyor mecbur kalıyor tercih etmeye, apartmanımda 3 adet civic kullancısı var 2si yeni kasa 1i de 2005 model 3ü de orta düzey bürokrat insanlar ve 3ü de az yakması ( piyasaya çıktığı sıradaki örnekleri arasında ), az sorun çıkarması nedeniye almış, 3ü de yalıtımdan, uzun yolda yormasından ve iç plastik renginin ve kaportanın solmasından şikayetçi...
her neyse konuya civic'i de dahil etmeyim zira baya karıştı
tekrar diyeceğim üzere laguna-passat konusunda ben sadece kendi deneyimlerimi yazdım, yoksa ikisi de benim firmam değil
insanlar neyi beğeniyorsa güçleri neye yetiyorsa onu alsınlar, benim tek istediğim kimse bir aracın sahibiyim diye o aracı çok fazla savunmasın kaldı ki ben de passatı bu kadar savunmadım sadece bizde oluşturduğu izlenimi aktardım, yoksa, 20 yaşındayken babama cmaxi aldırdığımda gözümde cmax çok kral bir araçtı şu an ise resmen nefret ediyorum, ruhsat sahibi ben olsaydım şu an çoktan satmıştım bile,