Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Eveett arkadaşlar... 17 ağustos ta ayrıldığım iznimin sonuna gelmiş bulunmaktayım... Bergama dan çıktım yola opetten deopyu fulledim 205tl lik yakıt aldı... 430-440 km sonra Tekirdağ a indim... şehir içi turları... Babaeski Edirne turları derken 24 ağustos günü geldi çattı... İstanbul a doğru yola çıktım... tekrar bir opet istasyonundan depoyu fulledim yaptığım yol 790km yi gösteriyordu... yol bilgisayarına göre de 20km gidebilirsiniz diyordu... o halde iken bu kez 245tl lik yakıt aldı... bununla İstanbul a gittim... 4. yıl buluşmasına katıldım... babaeskiye geri döndüm... orada şehir içi yol yaptım sürekli... bu sabah yola çıktım... ve hiç bir benzin istasyonuna uğramadan sağ sağlim bergama ya... total 1740km ve 450lira... kaba bir hesapla 0.258 lira yapıyor... bu durum beni çok memnun etti...
aracın şuan kaç km'de?değerler çok iyi
Cezmi abicim nasılsın... çok fazla konuşma fırsatımız olmadı ama sizi tanıdığıma çok memnun oldum... aracım şu an 5500km de olması lazım... inan bu değerler beni çok memnun etti...
sağolasın tekinim..bizlerde çok memnun olduk Allah izin verirse daha çook berber oluruz..benim de o km.de tsı uzun yol arabası şehir içine gelmiyo