serkanleon
Kayıtlı Üye
üstadım geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin. benim önerim sana eğer zun süreli kullanacaksan 1.6 tdi style tabi bazı eklentiler de eklersen daha cazip olur.
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
üstadım geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin. benim önerim sana eğer zun süreli kullanacaksan 1.6 tdi style tabi bazı eklentiler de eklersen daha cazip olur.
senede maksimum 15000km kullanıyorum o yüzden dizel düşünmedim. daha düşük fiyata full donanımlı ve daha atak bir motor çok daha cazip benim için.
merhaba, daha önce de dediğim gibi, Corsa bozuk yolda çok kötüydü (araçtan soğutacak kadar) FR da da sert süspansiyon var, anca kesinlikle çok çok daha iyi. Emin ol aldığında iyi ki almışım diyeceksin.Hocam tünaydın. Size bu soruyu belki daha önce de sordum kusura bakmayın ama bazı yorumlar kafaları karıştırıyor. Onun için son bir kez daha sorup netleştirmek istiyorum. Siz de benim gibi eski bir corsa c kullanıcısı olarak iki aracı süspansiyon konforu olarak nasıl kıyaslarsınız? Corsa'nın ki daha sesli çalıştığı malum. Benim aklıma takılan en büyük soru FR süspansiyonun aracın sertliğine olan etkisi. FR şu anki haliyle süspansiyon konforu olarak Corsa'ya göre daha kötü ve bozuk yollarda daha fazla hissettiren bir araç mı? Aracı tercih aşamasında bu sorunun cevabının etkisinin çok büyük olacağını belirtmek isterim. Teşekkürler tekrardan.