Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Bence değer
Neye değer?
arkadaşlar 1.4tsi fr 140hp + fullled + sunroof + metalik renk 53700 nasıl fiyat? anlaşmak üzereyim ? hiç indirim alamadım hepi topu 500küsür lira bir şey indiriyorlar ne dersiniz alınır mı ?
1.4tsi 140hp fr + fullled ve sunroof + metalik renk 53600'e anlaştım bugün. trafik sigortası hariç anahtar teslim fiyatı, bagaj havuzu da hediye. iyi fiyat aldığımı düşünüyorum 2. aracım oluyor aynı yerden. kaporasını verdik artık aracı bekliyoruz.
Hayırlısı olsun şimdiden. Çok güzel bir seçim, kesinlikle pişman olmazsın. Aracın rengi ne bu arada?1.4tsi 140hp fr + fullled ve sunroof + metalik renk 53600'e anlaştım bugün. trafik sigortası hariç anahtar teslim fiyatı, bagaj havuzu da hediye. iyi fiyat aldığımı düşünüyorum 2. aracım oluyor aynı yerden. kaporasını verdik artık aracı bekliyoruz.
Hocam tünaydın. Size bu soruyu belki daha önce de sordum kusura bakmayın ama bazı yorumlar kafaları karıştırıyor. Onun için son bir kez daha sorup netleştirmek istiyorum. Siz de benim gibi eski bir corsa c kullanıcısı olarak iki aracı süspansiyon konforu olarak nasıl kıyaslarsınız? Corsa'nın ki daha sesli çalıştığı malum. Benim aklıma takılan en büyük soru FR süspansiyonun aracın sertliğine olan etkisi. FR şu anki haliyle süspansiyon konforu olarak Corsa'ya göre daha kötü ve bozuk yollarda daha fazla hissettiren bir araç mı? Aracı tercih aşamasında bu sorunun cevabının etkisinin çok büyük olacağını belirtmek isterim. Teşekkürler tekrardan.Hayırlısı olsun şimdiden. Çok güzel bir seçim, kesinlikle pişman olmazsın. Aracın rengi ne bu arada?
1.4tsi 140hp fr + fullled ve sunroof + metalik renk 53600'e anlaştım bugün. trafik sigortası hariç anahtar teslim fiyatı, bagaj havuzu da hediye. iyi fiyat aldığımı düşünüyorum 2. aracım oluyor aynı yerden. kaporasını verdik artık aracı bekliyoruz.
Şimdiden hayırlı olsun.Hangi bayiden aldıyorsunuz. Bagaj havuzunu ben almak istiyorum. Orjinali mii acaba nerden bulabilirim?