samiramist
Kayıtlı Üye
daha önce biri söledimi bilmyiorum ...yeni astralara tüp takılamıyormuş çok ilgincime gitti normal 1.6 motor tsı değil fsı değil
arkadaşlar merhaba, ben bu hafta inşaallah 1,4 140 bg s&s fr leon alıcam... aksilik olmazsa tabi... bu arada özelden yazdığım ve bana cevaplarıyla yardımcı olan katkıda bulunan arkadaşlara da teşekkür ederim... kafama takılan birkaç mevzu var, paylaşmak istiyorum. ben de kia cerato vardı otomatik lpgli ve şehir içinde 30 kuruş civarı bazen altında bazen üstünde yakıyordu malum istanbul... şimdi bu leonlarda şehir içi yakıt 6,4 görünüyor... bu ne demek şehir içinde bir litre daha koymalı mıyız üstüne tam tersi kullanıma bağlı olarak düşer mi...kafam karıştı... ben memurum... bu araba kuruş hesabı ne yakacak elbette şehir içi şehir dışı ayrı olarak... bir de yeni leon kesinlikle yumuşak malzemeden yapılmış ve yeni astradan daha kaliteli duruyor... benim kafamda hep astra çok yakan araç olarak kalmıştır ... 1998 astra gls kullandım iki yıl... bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum...
arkadaşlar merhaba, ben bu hafta inşaallah 1,4 140 bg s&s fr leon alıcam... aksilik olmazsa tabi... bu arada özelden yazdığım ve bana cevaplarıyla yardımcı olan katkıda bulunan arkadaşlara da teşekkür ederim... kafama takılan birkaç mevzu var, paylaşmak istiyorum. ben de kia cerato vardı otomatik lpgli ve şehir içinde 30 kuruş civarı bazen altında bazen üstünde yakıyordu malum istanbul... şimdi bu leonlarda şehir içi yakıt 6,4 görünüyor... bu ne demek şehir içinde bir litre daha koymalı mıyız üstüne tam tersi kullanıma bağlı olarak düşer mi...kafam karıştı... ben memurum... bu araba kuruş hesabı ne yakacak elbette şehir içi şehir dışı ayrı olarak... bir de yeni leon kesinlikle yumuşak malzemeden yapılmış ve yeni astradan daha kaliteli duruyor... benim kafamda hep astra çok yakan araç olarak kalmıştır ... 1998 astra gls kullandım iki yıl... bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum...
daha önce biri söledimi bilmyiorum ...yeni astralara tüp takılamıyormuş çok ilgincime gitti normal 1.6 motor tsı değil fsı değil
bir astra j 1.6 115 hp kullanıcısı olarak leonlardan çok yaktığını söyleyemem 18.inç ile 2240-250 krş arasında gidip geliyor lpg fiyatı :2,67 tlarkadaşlar merhaba, ben bu hafta inşaallah 1,4 140 bg s&s fr leon alıcam... aksilik olmazsa tabi... bu arada özelden yazdığım ve bana cevaplarıyla yardımcı olan katkıda bulunan arkadaşlara da teşekkür ederim... kafama takılan birkaç mevzu var, paylaşmak istiyorum. ben de kia cerato vardı otomatik lpgli ve şehir içinde 30 kuruş civarı bazen altında bazen üstünde yakıyordu malum istanbul... şimdi bu leonlarda şehir içi yakıt 6,4 görünüyor... bu ne demek şehir içinde bir litre daha koymalı mıyız üstüne tam tersi kullanıma bağlı olarak düşer mi...kafam karıştı... ben memurum... bu araba kuruş hesabı ne yakacak elbette şehir içi şehir dışı ayrı olarak... bir de yeni leon kesinlikle yumuşak malzemeden yapılmış ve yeni astradan daha kaliteli duruyor... benim kafamda hep astra çok yakan araç olarak kalmıştır ... 1998 astra gls kullandım iki yıl... bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum...
yok ben benzinde diyorum çok yakıyordu öyle hatırlıyorum...2003-2005'te kullanmıştım astrayıbir astra j 1.6 115 hp kullanıcısı olarak leonlardan çok yaktığını söyleyemem 18.inç ile 2240-250 krş arasında gidip geliyor lpg fiyatı :2,67 tl
yok ben benzinde diyorum çok yakıyordu öyle hatırlıyorum...2003-2005'te kullanmıştım astrayı