Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herkes için güzellik görecelidir. bende aldığımda tereddütler yaşadım ama zamanla belli ediyor kendini yakıt olarak 2.0 motor opellerden kalan çok yakma sendromu yeni h ve j kasalarda yok maalesef yakıtları gayet makul 1.3 motor için konuşmak gerek ise 1.550 kg araç için ilk hızlanmalarda sıkıntılı aynı 1.6 leonlar gibi ama araç 3.000 devirden sonra gayet iyi alt viteslerde doldurarak gelirsen sıkıntı yok ama buna çözüm olarak s.broster takıyorlar 500 tl gibi bir maliyeti var elektronik gaz pedalı tepkimelerini artırdığı için arata fark edilen hantallık ortadan kalkıyor bunlar benim şahsi görüşlerim ve ihtiyat duyacak arkadaşlar için paylaşımımdır lütfen yanlış anlaşılmasın.
5 tane leona bindim yine olsun yine binerim ama kafasında soru işareti olan arkadaşlar için ikisini yan yana getirme imkanları varsa getip baksınlar,
şimdi ben leonda kesin karar kıldım ama farklı bir konu mu açmam gerek bilmiyorum şimdi benim alacağım benzili fr la dizel still arasında 2000 lira fark var kafam karıştı şimdi evet yılda 10-15 bin yapıyorum ama dizel olursa 25 bine çıkarırım 🙂)) ne yapmam lazım arkadaşlar ne alayım stilde de fr da olan donanımlar yok ....
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya info@seatclubworld.com mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.