glenfiddich
Kayıtlı Üye
hayırlı olsun. yeni astra cıkana kadar c sınıfı hb de favori aracımdı.
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Akın Abi bu akşam 1.6 TDCI Fodus Sedan kullandım dikkatimi bişey çekti
Yarım gazdan sonra gaz pedalı çalışmıyo bu araçların heralde. Yarım gazdan sonra basınca hiçbişey değişmiyo, yarım gaza kadar tepkileri gayet güzel
Yok 110hp'likti kullandığım. Focus'ta 70hp'lik 1.6 TDCI var mı ilk defa duyuyorum. Ben henüz "eski teknoloji aracımın" içimden geçecek bi 1.6 dizel 1.6 benzinli turbo araç bulamadım malesef. Bulduğum zaman belki fikirlerim değişir.o kullandıgın 70 kusur beygırlıgı olmasın ?? evet ayberk yarım gaz dan sonra tepkı yok cunku 2,0 benzınlı motorlar 5000 6000 devırlerde bı yerını yırtarken bu aracta 1000 lı devırlerde bastıgın gaz en yuksek tork degerını vererek dızel motoruyla 2,0 motorlu eskı teknolojı aracların ıcınden gecıyor
Abi K&N'in kutu içi filtresini alın 1 kere, ömür boyu kullanımlık onlar. Hem arabaya performans kazandırır hem de temizler temizler kullanırsın. Her seferinde boşuna masraf etme.bi kere deneme fırsatım oldu ama böyle bişe hissetmdim kıvanç..
-servisden alayım bi tane yedek filtre iyi oldu söylediğin..
Yok 110hp'likti kullandığım. Focus'ta 70hp'lik 1.6 TDCI var mı ilk defa duyuyorum. Ben henüz "eski teknoloji aracımın" içimden geçecek bi 1.6 dizel 1.6 benzinli turbo araç bulamadım malesef. Bulduğum zaman belki fikirlerim değişir.
Ya da bazı kişiler iyi bakılmış, eski teknoloji 2.0'lara bindiği zaman değişir fikirleri.
---------- Post added at 02:33 ---------- Previous post was at 02:26 ----------
Sapanca'ya giderken 2.0 TDI DSG ile, 1.4 TSI Leon'u yokuşta vites küçültmeden solladığım an geldi bi an aklıma. Hızımızda 200km/h'nin üzerindeydi sanırım. Arda ile Melih'te arabadaydı görürlerse bu konuyu yazarlar.
Hani tamam dizeller iyi güzelde, "içinden geçmek" deyimi biraz abartı olmuş. Hele hele 1.6 dizeller için bayağı bi abartı olmuş.
---------- Post added at 02:38 ---------- Previous post was at 02:33 ----------
Hele hele dizellerin yüksek hızlarda ne denli zayıf kaldığını 1.9 dizel 250hp 450nm araçta yeterince gözlemledim..
---------- Post added at 02:40 ---------- Previous post was at 02:38 ----------
Abi K&N'in kutu içi filtresini alın 1 kere, ömür boyu kullanımlık onlar. Hem arabaya performans kazandırır hem de temizler temizler kullanırsın. Her seferinde boşuna masraf etme.