akin
Kayıtlı Üye
herkese tek tek çok tşk. ediyorum..daha az yakıt tüketenleri sizlerin olur inş..
---------- Post added at 19:12 ---------- Previous post was at 19:06 ----------
abi b.esir akçaydan şimdi geldim,depoyu fulledim 650 km yol yaptım,yeni aldığım için zaman zaman bastım(max.210 km/h gördü bu arada) şu an içinde yarım depo var ve menzil 350km. yi gösteriyo bu nasıl iş??bi depoyla sonsuz gidiyo sanırım..
---------- Post added at 19:17 ---------- Previous post was at 19:12 ----------
doğru biliyosun fabrika çıkışı x paketlerin halojen(helezon derken??) ama benimkine parrot marka buletooth , bi-xenonlar , ses yalıtımı extradan eklenmiş..
---------- Post added at 19:12 ---------- Previous post was at 19:06 ----------
Ayberk 1800 devirden itibaren max.torkunu verdiği için 3500-4000 devirden sonra hızlanmıyor gibi geliyor.Fakat 1800 devre kadarda ALLAH canını alıyor arkadan biri tutuyor sanki.
---------- Post added at 09:24 ---------- Previous post was at 09:14 ----------
Hayırlı olsun Akın kardeşim.Sitedeki ikinci focus sahibi oldun. Artık yakıt problem değil.Heryere araçla gitmek isteyeceksin.(wc dahil)Şehirler arası bir depo 45 litre 1000 km gittiğimi bilirim.Devamlı yüksek hızlarda 700-750 km yapıyorsun.15000 km bakım aralıkları vermelerine rağmen ben 10000 kmde bir bakıma giriyorum.
abi b.esir akçaydan şimdi geldim,depoyu fulledim 650 km yol yaptım,yeni aldığım için zaman zaman bastım(max.210 km/h gördü bu arada) şu an içinde yarım depo var ve menzil 350km. yi gösteriyo bu nasıl iş??bi depoyla sonsuz gidiyo sanırım..
---------- Post added at 19:17 ---------- Previous post was at 19:12 ----------
hayırlı olsun bi-xenon derken fabrika çıkışı helezon titanium x ' in
doğru biliyosun fabrika çıkışı x paketlerin halojen(helezon derken??) ama benimkine parrot marka buletooth , bi-xenonlar , ses yalıtımı extradan eklenmiş..